Mladež HDZ BiH ŽZH donirala 12.300 KM Domu ”Marija naša nada”

U humanitarnoj akciji ”Kap u moru ljubavi” koju je Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke organizirao za Dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju ”Marija naša nada” Široki Brijeg prikupljeno je 12.300 KM.

Iznos je prikupljen od prodaje ulaznica za događaj koji se u utorak 15. prosinca 2015. godine održao u ispunjenoj dvorani širokobriješkog kina ”Bora”“. Na istom su nastupili HKUD ”Didak” Gradnići s predstavom ”Učiteljice” te klape ”Bratovština” iz Gruda i ”Grga” iz Posušja.

Izaslanstvo Mladeži HDZ BiH posjetilo je Dom ”Marija naša nada” gdje su uručili ček s novčanim iznosom te prigodne božićne paketiće za štićenike Doma.

marija_nasa_nada_donacija_HDZ_2

Predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH ŽZH Stjepan Marić zahvalio se svima koji su na bilo koji način pomogli uspješnoj realizaciji ovog projekta.

”Hvala svim građanima, gospodarstvenicima i institucijama koji su kupili ulaznice te na taj način pomogli Domu ‘Marija naša nada’. Hvala volonterima i članovima Mladeži HDZ BiH koji su sudjelovali u akciji ‘Kap u moru ljubavi’. I dalje ćemo nastojati pomoći svima kojima je pomoć potrebna”, rekao je Marić.

Ravnatelj Doma ”Marija naša nada” Slobodan Karačić zahvalio se Županijskom odboru Mladeži HDZ BiH ŽZH na uspješno organiziranoj akciji koja, kao i sve druge humanitarne akcije, pomaže radu ove ustanove.

”Organizirali ste odličnu akciju i ugodno smo iznenađeni odazivom građana na istu i prikupljenim sredstvima”, poručio je Karačić.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.