Mladić kamenjem napao Borjanu Krišto pred njenom obiteljskom kućom

Uz psovke i vrijeđanje, mladić inicijala F.K., rođen 1991. godine, napao je kamenjem Borjanu Krišto, predsjedavajuću Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, u dvorištu njene obiteljske kuće.

Kako ističu u MUP-u Herceg-Bosanske županije, djelatnici Policijske postaje Livno zaprimili su dojavu da je NN osoba došla pred dvorište obiteljske kuće u ul. Zgona, Livno, vlasništvo B. K. rođene 1961 godine u Livnu, te uz psovke i vrijeđanje bacala kamenje prema B. K. koja se nalazila u dvorištu.

”Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i tom prilikom u dvorištu obiteljske kuće pronašli dva manja kamena i van dvorišta dva kamena. Operativnim radom na terenu pronađena je osoba F. K. rođen 1991 godine u Livnu, te sprovedena u PP Livno, nakon čega je lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ‘Ugrožavanje sigurnosti’, iz čl. 183 KZ F BIH. Daljni operativni rad je u tijeku”, ističu iz MUP-a HBŽ.

Neslužbeno se doznaje da se radi o mladiću koji studira u Mostaru, a koji živi u blizini obiteljske kuće Borjane Krišto, kao i podatak da se i on preziva Krišto.

Kao motiv spominju se medijski natpisi o donacijama nevladinim organizacijama od strane vlasti.

16 komentara

 1. Boze moj kretena.

  Like(11)Dislike(4)
 2. a ko ona fina,jeli? pa ovo je trebalo davno svima napravit pa nebi postali ovakva bjeda zbog bande lopovske kojoj je i ona jedan od vodecih clanova.momak vjerovatno nema posla,na trosku roditeljima a tamo se preseravaju sa proracunskim novcem. e moj narode

  Like(10)Dislike(18)
 3. Ima decko i pravo…stara lopuza koliko je samo novaca pronevjerila

  Like(8)Dislike(15)
 4. Niciji napad a pogotovo na obiteljsku kucu treba osudit.

  Like(8)Dislike(3)
 5. Glupan sto nije po mraku pa ozezi da ga ne moze identificirati. Dobro se namerat a da ne snosi odgovornost

  Like(4)Dislike(11)
 6. Sram ga bilo…

  Like(1)Dislike(1)
 7. tek je počelo borjana

  Like(2)Dislike(16)
 8. Gdje je bio drug dragan da zastiti svoju drugaricu

  Like(4)Dislike(14)
 9. A i borjana je seratorica. Voli hrvate ko mater ludu cer.

  Like(1)Dislike(9)
 10. Ljubavni problemi?

  Like(0)Dislike(5)
 11. Jebes lopuzu,samo ona zns koliko se nahapala love uz druga dragoga njegova desnica,triba ju je momak pogodit u glavurdu pajdo svaka cast tako treba sa svim nasim lopuzama

  Like(2)Dislike(10)
 12. triba je ožeć jednog rafaela 7,nešto iznad ušiju

  Like(1)Dislike(9)
 13. A NO TUKA?

  Like(0)Dislike(0)
 14. Ne odobravam ovaj napad neprimjernim sredstvima. Ovakve stvari se rade sa kantom po uzoru na napad na Antu Tomića. Napomena: Sadržaj obavezno mora biti u polutekućem stanju.

  Like(2)Dislike(6)
 15. Ovo je početak..triba i onoga sto se ćirilicom potpisiva malo polit iz kante.,polutekućinom!

  Like(1)Dislike(11)
 16. Netriba to al pamet uglavu dosta je njeni i Dragancetovi lazi i podvolavanja . Samo prave nerede i zavadaju svoj narod . Revizje pustili oni pa sad ko nike bijo u ratu sredijo mirovinu ito pravu a nama pisljivi 260 maraka ukinise . Heleh je mila majka sta je dragance dozvolijo. Nece ti bit vruce sljedeci put na izborim oladicemote. Bices opozicija
  Tvoj sam glasac dosad bijo i nikad vise ja i moji . Imas ti pricu a djela su ti u kurcu
  Lopove

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.