Mladić koji je prošle godine čudesno prohodao u Međugorju, došao se danas zahvaliti Gospi

Darrena i njegova majku Catherine jutros smo zatekli na Brdu ukazanja kod Plavog križa za vrijeme Mirjaninog ukazanja kojeg ima svakog drugog u mjesecu.

Kako saznajemo, došli su zahvaliti Gospi na čudesnom Darrenovom ozdravljenju i za sve primljene milosti koje se zbilo točno na današnji dan samo prošle godine. Darren je bio nepokretan mladić sve dok nije došao u Međugorje i tu prohodao.

O tome imamo i video kojeg možete pogledati OVDJE. Liječnici mu nisu davali nikakve šanse u izlječenje a o cijelom slučaju prikuplja se medicinska dokumentacija.

Naime, dvadesetčetverogodišnji mladić bolovao je cijeli život od Coffin- Lowry sindroma, a sa svojom majkom često je boravio u Međugorju gdje ga je majka vozila u kolicima sve do dana na radost mnogih svjedoka koji su svjedočili ozdravljenju kad je mladić ustao iz kolica i napravio svoje prve korake u životu. Taj dan mu je vidjelica Mirjana kod Plavog križa darovala krunicu koju Darren i danas nosi kao jedan od podsjetnika na ovaj poseban dan kada se Nebo otvorilo i zasulo ih posebnim milostima.

Danas su se došli zahvaliti kao i svi pravi sinovi i kćeri jedne nam i zajedničke Nebeske Majke. Nadamo se da ćemo ih još puno godišnjica viđati ovdje.

9 komentara

 1. Vicka mu dala 500 eura da odglumi

  Like(0)Dislike(10)
 2. Kako tebi nije nitko dao da ti odglumiš?

  Like(6)Dislike(0)
 3. BILO BI DOBRO DA SE TI ISPOVIDIŠ ZA TE RIJEČI VICKA MO DALA 500 EURA DA ODGLUMI

  BILO BI DOBRO DA TO ISPOVIDIŠ VICKA MU DALA 500 EURA DA ODGLUMI

  Like(0)Dislike(0)
 4. Dado kako se ne bojis boga stidise

  Like(2)Dislike(0)
 5. NEKA MAJKA BOZIJA MEDUGORSKA PRATI CJELI ZIVOT DJETE I NJEGOVU MAJKU DA SNAGE ZA ZIVOT NEKA MOLE ZA CJELI SVJET UBEDE U POMOCI SVIMA VJERNICIMA I NEVJERNICIMA SAMO MAJKA BOZIJA MOZE POMOCI

  Like(0)Dislike(0)
 6. Bogu hvala

  Like(3)Dislike(0)
 7. A Dadp jeben si igrac

  Like(0)Dislike(1)
 8. Što ga nije do kraja ozdravila, nego samo da prohoda? Neka ga do kraja ozdravi ja ću na glavi i rukama da se popnem na Križevac.

  Like(0)Dislike(0)
 9. “NEKA MAJKA BOZIJA MEDUGORSKA PRATI CJELI ZIVOT DJETE I NJEGOVU MAJKU DA SNAGE ZA ZIVOT NEKA MOLE ZA CJELI SVJET UBEDE U POMOCI SVIMA VJERNICIMA I NEVJERNICIMA SAMO MAJKA BOZIJA MOZE POMOCI” Iva Rados

  Samo majka Božija? Znači Bog ne može? 😀

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.