Mladići iz Gruda se uspješno oporavljaju, obitelj uputila zahvalu svima koji su bili uz njih

Pet dana nakon nesreće, u kojoj su teško stradala dvojica Gruđana, kontaktirale su nas obitelji stradalih mladića te su izrazili želju da se preko portala Grude Online zahvale svima koji su im pomogli u ovim teškim danima.

– U ime obitelji Zadro i Šimić želimo zahvaliti svima koji su nam na bilo koji način pomogli. Posebnu zahvalu upućujemo svima koji su se odazvali akciji darivanja krvi za Filipa i Davora. Zahvaljujemo doktorima i bolničkom osoblju koji su cijelo vrijeme davali sve od sebe. Jedno veliko hvala želimo uputiti i svim prijateljima, rodbini i poznanicima koji su cijelo ovo vrijeme bili uz nas. Također zahvaljujemo i medijima na korektnom informiranju, kao i svima koji su podijelili apel da je potrebna krv za njih. Filip i Davor su sada dobro i uspješno se oporavljaju u mostarskoj bolnici, poručili su  članovi obitelji Zadro i Šimić.

Podsjetimo, dvojica mladića iz Gruda, Filip Zadro i Davor Šimić, teško su stradali u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 3:20 sati na regionalnoj cesti R-420 Grude – Posušje, tzv. Rojsov put, u mjestu Batin.

Pri povratku iz večernjeg izlaska, mladići su u vozilu Škoda Fabia sletjeli s ceste, pri čemu su udarili u zidni stub te su vozilom Hitne pomoći prebačeni u SKB Mostar.

grude-online.info