Mladoj Mostarki Tanji hitno potrebna naša pomoć

Tanja Maksumić, mlada Mostarka, hitno treba našu pomoć.

Ova mlada majka dvoje malodobne djece, boluje od teškog oblika karcinoma i hitno joj je potreban novac za liječenje.

Svi koji su u mogućnosti i žele pomoći to mogu učiniti uplatom na žiro račun

Tanja Maksumić

40501064000 Unicredit Bosna i Hercegovina

SWIFT: UNCRBA 22
IBAN: BA393381302866878463 Ostale zemlje
POMOZIMO ZAJEDNO!

Tanjini sugrađani organiziraju Humanitarni party, kako bi pomogli u bržem prikupljanju novca.

Humani party organizira se 5.8. u Mostaru ulaz je 10 KM, a nastupaju Alen Milivojević, Jolly Joke, erga, Montana, Zakky, Puckman i Marina Mimoza.

”Glazba je oduvijek spajala ljude, širila ljubav i pozitivnu energiju. Pridružite nam se na humanitarnom party-u i pomozite da ju i ovaj put usmjerimo onome kome je najpotrebnija.  Sav prihod ide za Tanju Maksumić koja boluje od teže bolesti i potrebna joj je pomoć u nastavku liječenja.”, stoji u opsiu događaja.

Također, mostarska dizajnerica Maja Mišić je odlučila pomoći aukcijom svojih dizajnerskih haljina a sav doprinos koji prikupi ide za pomoć Tanji.

Akciji se priključila i maserka Monika Pavlović, navodeći da će novac od masaže proslijediti za Tanju.

”Svi koji žele doći na masažu u trajanju od pola sata, koja će biti naplaćena u iznosu od 15 KM, mogu se javiti u inbox. Krećemo od srijede, a sav prihod bit će uplaćen na račun Tanja Maksumić. Ona je ipak naša pozitiva”, navodi maserka.

3 komentara

  1. Ima li doniranje telefonskim pozivom.Bilo bi dobro za one koji nemogu doci na koncert i masazu.Malenoj zelim zdravlje i srecu.

    Like(8)Dislike(1)
  2. boze daj joj snage i ucini cudo da ozdravi boze cuvaj je i majko bozija da ima telefon da se zovne ko ne moze ici valjalobi

    Like(5)Dislike(0)
  3. Jeste li u potrebi hitne pomoći da danas dobijete zajam kako biste riješili svoje nevolje? Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.