Mostar: Dvoje pješaka stradalo na pješačkom prijelazu, jedan teže ozlijeđen 

Dvoje pješaka stradalo je u prometnoj nezgodi koja se dogodila jutros u 9 sati na pješačkom prijelazu u Ulici kralja Tvrtka u Mostaru.

Tom prilikom teže ozljede zadobio je muškarac S.N. dok je lakše ozljeđena Z.A. 

Muškarac je prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, javlja Dnevni list. 

2 komentara

  1. stanar ulice u Grudama

    Djeca zapadno od stare policije više ne mogu pješice u školu jer je trotoar uništen davno kod bivšeg kafića winer a sad je uzurpiran i preko bivše pijace.Stvarno sam mislila da je vrijeme uzurpacije trotoara iza nas,zato molim sve koji mogu pomoći da to spriječe dok još nije kasno jer nema smisla stavljati stolove ispred ulaza u novo otvoreni ugostiteljski objekt u grudama.Ovo ne pišem iz zlobe već što realno razmišljam. Jedan dio trotoara je uzet i svi smo šutili ali sad je stvarno prešlo preko granice.

    Like(1)Dislike(0)
  2. Ne znam šta se točno i kako se desilo odnosno ko je kriv, ali mora se istaći da su pješaci u Mostaru toliko nedisciplinirani da je to čisti bezobrazluk, posebno na Aveniji ( Ul. Kralja Tomislava) na pješačkim prelazima za 50% njih ne postoji crveno na semaforu, često dodjem u iskušenje da iziđem iz auta pa da mu odalamim plesku iza ušiju. Varate se ako mislite da to rade samo mladi, ne to rade i ljudi u zrelim i poznim godinama, to je postalo dio Mostarske pješačke kulture. A policija stoji i gleda i ni prstom da mrdne.
    Jadno!

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.