Mostar: Napad sjekirom na benzinskoj crpki

Pred većim brojem svjedoka na benzinskoj crpki ”Energy” u Mostaru se u poslijepodnevnim satima dogodio teži fizički napad.

Naime, nakon kraće prepirke dvojice muškaraca koji su stajali u redu za plaćanje, jedan od njih otišao je do automobila odakle je izvadio sjekiru kojom je napao drugog muškarca.

Kako Bljesak.info neslužbeno doznaje, napadnuti je počeo bježati, a napadač ga je uspio udariti sjekirom po leđima, no stupanj ozlijeda još nije poznat.

Na lice mjesta izašli su pripadnici PU Mostar koji su izuzeli snimke sigurnosnih kamera i započeli potragu za nepoznatim napadačem.

Dežurni tužitelj potvrdio je da se ovaj incident dogodio, međutim nije mogao dati informaciju da se radi o teškim tjelesnim ozljedama.

“Prema informacijama iz PU Mostar incident se dogodio oko 14:30 sati, te je u istom jedna osoba ozlijeđena. Nakon pružene liječničke pomoći, ozlijeđeni muškarac je pušten, te ne mogu potvrditi da se radi o teškim ozljedama kako se već priča”, rekao je dežurni tužitelj.

Također, prema informacijama iz policije ozlijeđeni muškarac i očevici su dali izjave, te se radi na identifikaciji i pronalasku počinitelja.

(www.bljesak.info)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.