Mostar: Pogledajte kako 10.000 ljudi pjeva “Lijepa li si”

U Mostaru je na stadionu pod Bijelim Brijegom održan veliki skup potpore hrvatskim uznicima u Haagu.

Skup je trajao više od dva sata, a na kraju se iz 10 000 grla pjevalo Lijepa li si, pjesma koja je jedna od najomiljenijih u Hrvata.

Hercegovina.info 

11 komentara

 1. Vi niste Hrvati nego bosanci

  Like(2)Dislike(11)
 2. kako oni pivaju lipa li si ti jesam glupa fala ti boze.samo podrzi

  Like(1)Dislike(0)
 3. Ja Dalmatinku obožavam hahahhahahahhaa
  Čekam njene komentare kao zoru straža noćna 😀 😀 😀

  Like(3)Dislike(0)
 4. Draga “Dalmatinko” da tenkovii nisu stali u HERCEGOVACKOM Pologu, nebi bilo Splita, Zadra, Dalmacije a na kraju ni nase lipe Hrvatske…

  A ti si vjerovatno velika Hrvatica, sto li??

  Like(3)Dislike(0)
 5. Dalmatinka, sto si imala iz zemljopisa/geografije?

  Like(1)Dislike(0)
 6. Za dalmatinku ovi hrvati su vas obranili a ti si tolika glupaca da nas nazivas bosancim.Ocito nisi nikad vidjela zemljopisnu kartu.Mi smo hercegovci veci hrvati od vas.

  Like(3)Dislike(0)
 7. Pusti tenkove nego
  jelno mi imamo republiku
  jelno mi imamo glas u parlamenut
  Nemamo znači Bosna smo a na tome svemu smo zahvalni HDZ-u
  Najljepše je pjevat mi ništa drugo i ne znamo

  Smilje moje ponosnooooo od 12KM Lijepa li si Hercegovino oooooooo a ja popušiooooo

  Like(1)Dislike(1)
 8. Oooo moja dalmatinko ovin ljudin u hercegovini treba dat otvoren put kud se god kretali po HR kolko su nas zaduzili za vrijeme rata

  Like(1)Dislike(0)
 9. JAVNA OBZNANA DJELOVANJA ,USTAŠLKO-NACISTIČKE REDAKCIJE =FACEBOOKA=!!!
  DRAGI DRUGOVI , MARXISTI,PRIJATELJI I SVI DRUGI KOJI STE ,NA BILOKOJI NAČIN NASLONJENI NA MOJ MARXISTIČKI PORTAL,IZVJEŠTAVAM VAS DA ME JE OVIH DANA,JUČER ,USTAŠKO-STEPINČEVSKA ,TAJNA SLUŽBA ,U REŽIJI ISTOG TAKVOG KARAKTERA POLITIČKE I DUHVOVNE ODREĐENOSTI,ČOPORA REDAKCIJE FACEBOOKA, BLOKIRALA NA MJESEC DANA,ŠTO ĆE REĆI ,ZABRANILI SU MI SE ,UOPĆE ,OGLAŠAVATI PO STRANICAMA FACEBOOKA I SVIH PORTALA KOJI SU NASLONJENI NA FACEBOOK,JER SAM PO OPTUŽBI ,KOJU MI KRATKO SAOPĆIŠE,NAPISAO KOMENTAR , KOJEG SAM OBJESIO NA PORTAL=DNEVNO= U KOJEM SAM GA PROZVAO =ZAKLADOM= SVIH STEPINČEVSKIH DUHOVNIH I UMNIH ZLOČINAČKIH OGLAŠAVANJA I KOJI SU UVIJEK NA NAJVIŠEM STUPNJU MRŽNJE PREMA SVAKOM DRUGOM I DRUGAČIJEM ,A POSEBNO PREMA SVIMA ONIMA KOJI SE NA BILOKOJI NAČIN OČITUJU KAO SLJEDBENICI ANTIFAŠIZMA ILI BIVŠEG SOCIJALISTIČKOG SUSTAVA ODNOSA ,KOJEG PODVODE POD ZLOČINAČKI SUSTAV ODNOSA ,POD TERORIZAM,PLJAČKU I ATEIZAM. DAKLE, NA TOM PORTALU SE ,U NAJVEĆEM PROCENTU, OKREĆU KOMENTARI UPRAVO OVAKVIH SADRŽAJA ,PA MI MARXISTI ILI ANTIFAŠISTI ILI RAZUMNI GRAĐANI HRVATSKE,MEĐU KOJE SE UBRAJAM I JA IMAMO POTREBU OGLASITI SE PROTIV TAKVIH NAPISA, NAŠIM PROTU-KOMENTARIMA ,KAKAV JE BIO I MOJ KOMENTAR ZBOG KOJEGA SAM BLOKIRAN NA MJESEC DANA. U MOM KOMENTARU SAM ,PO MOJOJ PROSUDBI ,IMAJUĆI U VIDU SVAKODNEVNI REPERTOAR UREDNIČKOG SADRŽAJA ,A KOJI SE U NAJVIŠEM PROCENTU PREDICIRA KOMENTARIMA ,REPLIKAMA ILI NAPISIMA U NEKOJ DRUGOJ FORMI,ALI UVIJEK NACI-KLERIKALNO-ZLOČINAČKOG KARAKTERA ,PA SAM ODLUČIO DA PROZOVEM TAJ PORTAL =DNEVNO= STEPINČEVOM ZAKLADO=,JER JE REPERTOAR TE NOVINE ,NAJSLIČNIJI NAPISIMA IZ VREMENA STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE NDH-AZIJE,KADA JE BIVAO ISPUNJEN ZLOČINAČKOM MRŽNJOM PROTIV SVAKOG DRUGOG I DRUGAČIJEG I SVIH ONIH KOJI SU NA BILOKOJI NAČIN PROTIVNICI ZLOČINAČKOG KRŠĆANSTVA U REŽIJI NACI-FAŠIZMA.
  PA OVIM PUTEM IZVJEŠTAVAM MOJE PRIJATELJE I SVE ONE KOJI SU NASLONJENI NA MOJ MARXISTIČKI PORTAL, DA ZNAJU DA JE REDAKCIJA FACEBOOKA PRIKRIVENA-TAJNA ,ALI NE U POTPUNOSTI, KLERIKALNO-NACISTIČKA , OSVETNIČKA ALAŠA ,STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA. 
  nema oznaka plus jedan
  nema komentara

  Like(0)Dislike(2)
 10. ZAHVALJUJEM SE POŠTOVANOJ REDAKCIJI PORTALA =GRUDE= KOJA MI JE DOPUSTILA DA SE OGLASIM OVIM MOJIM PROTESTOM I IZVJEŠTAJEM.
  HVALA VAM POŠTOVANA REDAKCIJO I POZDAVLJAM VAS ,ZDRAVI BILI!!

  Like(0)Dislike(2)
 11. e evo vam ga n...

  FRANO ZA TEBE : PA NEKA SU TE SPRIJECILI I TREBA TAKO !!!!! TIO PRICAS O NEKOJ IDEJNOJ TVOREVINI I SEBE OBILJEZAVAS KAO MARKSISTU !!! PA DALI TI ZNAS TKO JE I STO JE BIO MARKS???? ZIVIO JE BLUDNIM ZIVOTOM SA SVOJIM FRENDOM ENGELSOM KOJI JE TAKODJE IMAO DVOJNI ZIVOT ( TATA FIRMAS A ON RUKOVODILAC TOG SKLAVNICENJA ) U PARIZU I SVE DOK JE BILO KURVI STA SU PLACALE LUPETA JE O BOLJEM ZIVOTU U KAPITALIZMU MEDJUTIM KAD JE PIMPEK OSLABIO A RAKIJA PREUZELA VECI DIO NJEGOVA UMNOG STAVA PRESA JE NA TU NEKU SOCIJALU !! TOLIKO O NJEMU A SADA O ENGELSU; STA NIJE NAPUSTIO CACINE SKUTE I ZIVIO ONO STA JE PISA-PRICA VEC SE I DALJE BOGATIO NA RACUN MALIH !!!???? A SADA O TEBI: MAJMUN SI I TO NE ONAJ STA POSTOJI DA NEBIH KOJIM SLUCAJEM UVRIJEDIO MAJMUNSKU VRSTU VEC MI OVIM MAJMUN SLUZI SAMO KAO PRIDJEVNA METAFORA DA BIH PRIKAZAO TVOJU PRIRODNU ILI NEKU DRUGU INTELINGENCIJU KOJU ISKRENO RECENO NE POSJEDUJES : SVAKO OBAZIRANJE NA TEBE KAO OSOBE JE JUEDNO OPAZANJE I NIT NISTA VISE DA TI SLUCAJNO NEBI PALO NA PAMET POMISLITI KAKO BIH ZELIO TVOJU PAMET KOMENTIRAT ( JER JE NEMAS )VEC CISTO OPAZANJE KAO RECIMO NPR. PONASANJE JEDNE KOKOSI JER ONA JADFNA IMA SAMO INSTINKTE KOLIKO JUE NAUCNO DOKAZANO PA TAKO I TI IMAS SAMO INSTZINKTE KOJI NEMASJU NITI KAKVE VEZE SA NAUKOM VEC SA GOMILOM SRANJA U TVOJOJ GLAVI STA ZELI VAN PA SE ETO TAKO DEFINIRAS; TI POJMA NEMAS OPET VELIM METAFORICKI -MAJMUNE JEDAN:

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.