Mostar: Policija u pripravnosti, stigle ozbiljne prijetnje o terorističkom napadu?!

Mostarska policija dobila je ”vrlo ozbiljne prijetnje” o mogućem terorističkom napadu, doznaje portal Bljesak.info.

Zbog svega toga su policijske snage dignute u stanje pripravnosti, a oko 10.30 sati helikopteri su nakratko nadlijetali iznad Mostara. Za sada se ne zna jesu li helikopterska nadlijetanja povezana s dojavom, uskoro se očekuju službene informacije.

Podsjećamo, ranije smo objavili kako se Federalna uprava policije uključila u istragu poruka koje su proteklog tjedna kružile Mostarom o mogućem napadu ”poput onoga u Zvorniku” te na poziv da se izbjegavaju veća okupljanja.

Naime, od prošlog četvrtka u popodnevnim satima Mostarom se počela širiti informacija kako neki ”povjerljivi izvori najavljuju mogućnost napada poput onih u Zvorniku u naredna 3-4 dana, pa se savjetuje da se tih par dana izbjegavaju veći događaji”.

Nakon napada u Zvorniku, u kojem su ubijeni policajac i napadač, policija u Republici Srpskoj digla je razinu svoje pripravnosti. U Federaciji ta mjera nije bila toliko primjetna, pogotovo ne u Mostaru, dok primjerice policajci u Hercegbosanskoj županiji osiguravaju zgrade dugim cijevima.

(Bljesak.info)

3 komentara

  1. pa vi ukinite služenje vojnog roka .triba bar država nać novac za vojsku bar 3mjeseca da se narod obuči na oružju da znaju rukovat ako opet zarati .i obavezno podjelit oružje a ne oduzimat.

    Like(1)Dislike(0)
  2. triba narod učiti kako uspit u politici kako bit ministar i kako zaradit pra čukun unučetu za vrijeme jednog mandata , pusti oružje koga danas briga za tim

    Like(0)Dislike(0)
  3. Bit ce belaja

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.