Mostar: Security ‘Daleke obale’ udario maloljetnika

Prilikom ulaza u „Daleku obalu” u noći sa subote na nedjelju, security je nasilno krenuo prema maloljetnom K.K., te ga preko sestre otvorenom šakom udario po glavi, a u tome mu se pridružio i kolega iz osiguranja, umjesto da smiri situaciju, javlja Hrvatski Medijski Servis.

„Cijelo moje društvo su pustili bez osobne karte, a meni su rekli kako nisu raspoloženi da me puste. Starija sestra je izašla i zamolila dotičnu osobu za ulazak, ali je on odgovorio kako nemamo što više tražiti tu, na što sam samo odgovorio – Je li te stid?”, kazao nam je K. K. nakon napada.

Nakon toga se zaposlenik osiguranja zaletio i lupio mladića, te mu nastavio prijetiti s riječima: „Nemoj da te prebijem”, ali na sreću tu se našla sestra maloljetnika, koja ga je zaštitila.

Policija je stigla i obavila očevid, a cijeli događaj su snimile nadzorne kamere.

Ovo nije jedini incident ove noći u „Dalekoj obali”, isto osiguranje udarilo tri puta šakom uzornog studenta I. Ć. iz Osijeka koji im nije pružao otpor, kada su ga krenuli izbaciti iz kluba.

Centar urgentne medicine SKB Mostar je odmah pregledao dvojicu mladića, te im dijagnosticirao lakše tjelesne ozljede./HMS/

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.