Mostar Summer Fest raspisao natječaj za volontere

Mostar Summer Fest koji i ove godine na datume 26.6. i 27.6.2015. otvara ljetnu sezonu zabava sa stilom, je raspisao i natječaj za volontere.

Festival je preuzeo praksu festivala koji se održavaju u europskim metropolama, te odlučio svake godine grupi mladih entuzijasta kroz program volontiranja pružiti priliku da se upoznaju sa organizacijskim timom i izvođačima, prikupe iskustvo u organizaciji tako velikog događanja te dožive par sjajnih dana u festivalskoj zoni.

No pored toga, volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu, stoga ukoliko baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealna osoba za naš tim:
– veseli te rad u timu,
– imaš 18 ili više godina,
– ne smeta ti zaprljati se,
– krase te vrline poput organiziranosti, odgovornosti, pouzdanosti i točnosti,
– prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i
– želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera (otprilike) očekuju su:
– adaptacija Festivalskog prostora, priprema chill out zone itd.,
– promocija Festivala putem flyera, plakata i sl.,
– briga oko izvođača i press centra.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da nam napišeš rečenicu, dvije u kojima ćeš navesti razlog zašto baš tebe trebamo uzeti kao volontera i uz svoju fotografiju pošalješ na mail [email protected] ili u inbox naše službene Facebook fan stranice na www.facebook.com/MostarSummerFest. Natječaj je otvoren od 13.4.2015. do 10.5.2015. u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti i Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje sa organizacijskim timom i izvođačima.

mostar summer fest day 2 74

Čekamo vaše prijave!
FEEL YR V:BE!

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.