Mostarke u salonima za masažu nerijetko traže erotske usluge

Mostarke koje posjećuju salone za masažu od masera nerijetko potražuju čak i erotske masaže, a uglavnom je riječ o udanim ženama tridesetih godina. Nemoralnih ponuda ima i od muškaraca.

Maser, diplomirani fizijatar koji se poslom masera bavi od 2012. godine, u razgovoru zaBljesak.info otkriva kakvi su Mostarci i Mostarke kao klijenti.

Naš sugovornik prvenstveno kao prednost svog posla ističe to što radi kao privatnik te samostalno raspoređuje svoje vrijeme, uredno plaćajući porez i solidno zarađujući budući da mu je to samo dopunska djelatnost.

Mostarci najčešće za masažu odabiru relax, anticelulitnu, te limfnu drenažu, a unatoč uspješnoj masaži nisu skloni ostavljanju napojnica kao dijaspora koja koristeći godišnje odmore povoljno dobivaju usluge za razliku od cijena u zemlji gdje žive.

Na pitanje je li do sada imao nemoralnih ponuda mladi maser kazuje kako ih je bilo nebrojno puta, no da ipak nije pristajao na njih. Često ga poslije masaže zadovoljne klijentice zasipaju ”prljavim” sms porukama.

”Naravno da sam imao različitih nemoralnih ponuda, no odbio sam ih. Uglavnom je riječ o damama u tridesetim godinama pa čak i starije dobi. Iznenađujuće je to što su to dame koje se nalaze na uglednim pozicijama i većinom su udane”, ističe privatni maser za Bljesak.info.

Nemoralne ponude od muškarca

Maser se prisjeća i početaka svoje karijere kada ga je u salonu punom klijenata ”primitivni muškarac” tražio različite erotske ”igre” nudeći ga pozamašnim iznosima novca.

Klijenti s lošim higijenskim navikama

Od neugodnosti na masaži ističe klijente koji zapostavljaju osobnu higijenu, pa na masažu dolaze oznojeni i neokupani, a znalo se događati i da klijentima iz stražnjice vire i ostatci toaletnog papira.

Morao se naviknuti na gadljive stvari poput različitih kožnih oboljenja, ogromnih madeža, neuglednih bradavica i slične izrasline kod klijenata, jer kako sam ističe ”zdravstveni sam radnik i to mi se ne smije gaditi”.

Maser kaže kako ne može tolerirati ljude koji se ne drže dogovorenog termina i kasne ili da se uopće ne pojave na tretmanu.

Obradite pozornost gdje će te se masirati

Kao preporuku čitateljima upozorava na razne ilegalne masere i salone za masažu kojih je iz dana u dan sve više u Mostaru i Hercegovini vodeći računa da treba provjeriti obrazovanje masera, te je li obrt registriran.

”Po meni je bitno da maser ima završenu školu, minimalno srednju fizioterapeutsku jer znanje koje se stječe na tečajevima nije dovoljno da svoju kralježnicu, mišiće ili bilo koji dio tijela prepuštate olako strancu”, rekao je maser na kraju razgovora za naš portal

8 komentara

 1. Ti odbio?
  Ajde ne seri…

  Like(11)Dislike(1)
 2. Pajdo podaj gospođan moj broj neću im ništa za ruke

  Like(5)Dislike(1)
 3. Jeli violetin papir?

  Like(4)Dislike(1)
 4. Klijenti nisu zadovoljni.cim ne ispunja sve zelje.to je mirisni papir s razlogom viri iz dupenca

  Like(0)Dislike(1)
 5. Konju jedan stim se hvališ sram te bilo gospođan moraš pružit svako zadovoljstvo i dat sve odsebe

  Like(0)Dislike(1)
 6. Pajdo dizi plugove ako je hidraulika ured.pitat ce starost di je bila mladost

  Like(1)Dislike(2)
 7. Hebem ti nepismenog novinara:
  Obradite pozornost gdje će te se masirati.

  Ispravno je:
  Obradite pozornost gdje ćete se masirati.

  Like(1)Dislike(1)
 8. Obratite*

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.