Mostarska studentica vodi dvostruki život: Uzorna djevojka danju, sponzoruša noću

Da se ponovo nađem u prilici birati nikada ne bih izabrala ovakav život piše nam čitateljica koja jedino želi ostati anonimna. Ne želim ništa, ali žalim što sam postala gadljiva sama sebi zbog svoje pohlepe i težnje da lako dođem do novca.

Na početku bih upozorila sve djevojke da paze što rade u životu i tanka je linija između dobre cure koja je ponos svoje obitelji i blago rečeno sponzoruše koja radi svašta za novac i poklone.

Poprilično sam dobra studentica koja svoje obaveze izvršava na vrijeme. Svi me smatraju uzornom djevojkom, ali nažalost to nije tako. Moji roditelji krvavo rade da bi mi omogućili školovanje, ali ja nažalost to nisam znala cijeniti. Htjela sam više od onoga što mi oni mogu priuštiti. Htjela sam skupu i markiranu robu, parfeme, najbolje mobitele i laptope.

Do njih sam došla postajući sponzoruša, ili ako hoćete prostitutka. Prodala sam se za te skupe stvari koje iz dana u dan gube vrijednost. Sve je to istrošena roba, i bojim se da ću i ja jedan dan biti samo potrošena roba. Mostar je mala sredina i ako netko sazna čime se bavi njihova uzorna prijateljica biti ću obilježena cijeli život kao moralna nakaza.

Ja nažalost jesam prostitutka koja se danas kaje što je ne razmišljajući postala ono što jesam danas. Nisam dugo u ovom “poslu”, i želim da ovo ostavim iza sebe što prije. Dvostruki život me vodi u krivom smjeru kojim ne želim dalje ići. Želim završiti fakultet. Želim se udati i imati djecu. Ovo sam napisla da bi olakšala dušu i skrenula pozornost mladim djevojkama da paze što rade.

HERCEGOVINA.info

25 komentara

 1. Moze broj telefona?

  Like(14)Dislike(2)
 2. Dite moje ostavi zlo i prihvati dobro i ne boj se,stignes se jos iskupit kod dragog Boga

  Like(11)Dislike(7)
 3. Koliko ih ima i iz gruda..

  Like(13)Dislike(5)
 4. Ti si probala,bilo ti lipo,pa ti se ogadilo,zar ne?

  Like(4)Dislike(5)
 5. e kad bi barem broj svoj dala…

  Like(3)Dislike(4)
 6. nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnMama

  Nek ti je Bog na pomoci.Obraccenje je velika stvaz.Ostavi sve iza sebe i podi novim zivotom.Zelim ti sve najbolje i oprastam ti sve jer sam vijernik.

  Like(13)Dislike(4)
 7. Ti Ee bas seres, ti znas koliko ih je odakle, iz Gruda il Citluka, il Ljubuskog!?
  Eto sve si ih ti natega, jado jadni! Sta si ti, svodnik!? Glupane glupi, srami se!
  A i vi s tim daj mi broj, sta bi vi??
  Prvo nemate za platit jer ste jadnici, a drugo vi i ne mozete …. pa pizdite, a zene cam se zavavljaju
  Ti curo sta si radila, tvoja je stvar!
  Nastoj se ostavit toga i polako kreni normalnim putem!
  Sretno tebi, a sretno i ovim jadnicima, nisu oni krivi!

  Like(14)Dislike(8)
 8. Zna se iza gruske sponze..javna tajna…

  Like(4)Dislike(2)
 9. Pamet u glavu . Nikad nije kasno . Bog je oko tebe potraziga pozoviga sigur ce ti se odauvat vec je to ucinijo samo ga slijedi . Nek razmisle ove parese sto rade i kako se oni zovu jer za prostuciju treba dvoje . A ti djevojko vec sad odluci stoces. Bog sa tobom.

  Like(11)Dislike(2)
 10. a nase Grudjanke super uzorne

  Like(4)Dislike(0)
 11. Postena cura, zeli se i udati za nekog postenog i pravog muskarca… jadan ti ce taj bit

  Like(4)Dislike(4)
 12. Covjece nisi da sudis kakav ce ko bit. Vec se upitaj sto cinis kao momak i kao covik . Kanite se Grudanka i bilo koji cura .Bicete i vi jednom roditelj pa ce vam biti jasno da i vas moze sve snac. Ne ogovaraj . Pomolise za one koji neznadu sto cine.

  Like(12)Dislike(1)
 13. Svi se izruguju na tuđe a ne gledaju svoje sramota

  Like(8)Dislike(0)
 14. Probudi se i Bogu priporuci …nikad nije kasno

  Like(3)Dislike(4)
 15. Pođi isovjedi se čisto i pravedno Bog je milosrdan i milostiv.Poruka je jasna za sve djevojke koje žele sve a na kraju izgube sebe.

  Like(5)Dislike(5)
 16. Okani se tog posla.. Uči fakultet, budi zadovoljna s onim što ti roditelji mogu dat,ako to nije dovoljno, uvijek možeš uletit u kafić zaradit dnevnicu pošteno i časno … Za par godina ćeš imat svoju obitelj,zato na vrijeme izađi iz tog pakla i zahvali se Bogu na svemu što imaš,a to su roditelji koji ti omogućuju fakultet, neki bi sve dali da ga mogu upisati i zavrsit… Pokloni prolaze, čast ostaje… Samo hrabro draga moja!!!

  Like(6)Dislike(3)
 17. Sve li selo zna!
  Ko je kad i s kim i kako!
  A jadni li ste!
  Svi serete o drugima i lizete oltare!
  A vjerovatno vam se cure, zene, sestre ili kceri isto lipo zabavljaju!
  Ko ovaj nepismeni jadnik H?
  Ja cu vam rec sta je, njemu je Petra napeta, a ona ga odjebala jer je njonjo i sad je ona kurva!
  A ovome Stipici su u Grudama krivi svi, niko ziv njemu ne valja pa pizdi! Trgni se malo, manje pricaj o drugima ko kakva baba pa mozda i ti nesto uvatis!

  Like(3)Dislike(2)
 18. bolje ti je bit sponzorusa nego uzdrzavat neradnika koji se kune u svoju dobrotu i unutarnju ljepotu.

  Like(3)Dislike(2)
 19. Pa sta ima veze sto vodi nocni zivot,i to je postena zarada.Barem ce probati razne velicine i debljine spolovila pa ce kasnije moci ocjeniti za koga ce se udati

  Like(2)Dislike(1)
 20. Ezo – tebi je spolovilo u glavi – sjeban si u mozak.
  Sad samo ocjeni koja ti debljina i dužina odgovara.

  Like(1)Dislike(1)
 21. Curu su zanijela materijalna “bogatstva”, a to je bolest svih nas u sadašnjem vremenu. Tko su ti ljudi koji joj plaćaju usluge? To je problem. Nisu sigurno ovi koji pitaju broj, nego oni koji su se obogatili na sumnjive i nelegalne načine. Oni koji imaju malo u glavama ali imaju puno u dzepovima. Upravo je njihovo lopovsko bogaćenje u ratu i poraću i dovelo do pada morala i poštenja a do rasta potrebe za bezvrijednim stvarima (mobiteli, markirana garderoba, pedikure i manikure, laptopi i ostale isprazne gluposti). Ona zaluđena pogriješila i sada shvatila, nadam se da će se osloboditi tih stega ropstva, jer to je po prirodi ropstvo. Ne daj više da u tvom tijelu uživaju pohotni profiteri, svi bez karaktera i ljudstva. Trgni se i ponovo živi život koji je daleko od tih materijalnih gluposti.

  Like(2)Dislike(0)
 22. Ovo meni sliči na izmisljenu i provocirajucu pricicu.E taman će neko ispovijediti portalu taman posla.malo promozgajte ovo vodi u krivi smjer.

  Like(5)Dislike(0)
 23. Ma ima zena s djecom traze provode s drugim ljudima to je istina a koje čitaju znaju kosu i štasu

  Like(1)Dislike(1)
 24. Ako ne fiskaliziras u prekrsaju si!

  Like(2)Dislike(0)
 25. mala ako vec radis i oces se okaniti onda se bogu ispovidaj a ne ovim babuskarama i budalama.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.