MUP ŽZH odbacio nepotkrijepljene informacije – uplaćene sve obveze zaposlenicima!

“Budući da su u više navrata, iz različitih izvora, u javnost plasirane nepotkrijepljene informacije vezane za pitanje uplate doprinosa za djelatnike MUP-a ŽZH, ovim putem želimo upoznati sve uposlenike MUP-a, kao i cjelokupnu javnost, o uplaćenim doprinosima i porezu za djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova za 2015., 2016., 2017. godinu.”, priopćili su u petak iz MUP-a ŽZH.

Iz MUP-a ŽZH dodaili su i da su “po osnovi obveza za mirovinsko-invalidsko osiguranje uplaćena sredstva u iznosu od 6.253.086,52 KM, po osnovi obveza za zdravstveno osiguranje uplaćena sredstva iznose 2.771.570,51 KM, po osnovi obveza za osiguranje od nezaposlenosti uplaćena su sredstva u iznosu 358.294,74 KM a po osnovi obveza za porez na dohodak uplaćena su sredstva u iznosu od 515.868,92 KM.

Mjesečni iznos obveza prema doprinosima na i iz plaće i porezu za djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova u navedenim godinama iznosi približno 260.000,00 KM.

Također, značajno su povećana ulaganja u protekle tri godine u materijalno tehnička sredstva pa je tako uloženo preko 1.500.000,00 KM, čime su se poboljšali uvjeti za rad svih uposlenika MUP-a ŽZH.”, zaključeno je u priopćenju.

4 komentara

 1. Ljepo je to ali to ne pije vodu gdje ce v m dusa.

  Like(0)Dislike(0)
 2. Ma ima radara moze se bancit i krmat a narod ko j…

  Like(0)Dislike(0)
 3. Renata Pasati Nisani i jedne ljetne hlace to je super.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Pola murije vozi ne registrirana vozila bez rotacije prolaze kroz crveno i voze po boboškoj po 120kmh pojedincima se brišu kazne sa tronošca a ako si običan građanin gledaju date što bolje kazne.. a da nekažem za pojedine bivše murijake kako ostavljaju i peru vozila nasred puta tako da nitko iz ulice nemoze doć da vozilom do svoje kuće jer je njihova kuća prva u ulici i nakom desetoga puta kazeš susjed ovo je prišlo sve mjere on te lipo prijavi bivšim kolegama pase ti jebi a oni gone i dalje po svom. Nekažem za sve ima u mupu i dobrih ljudi da ništa psihičkih stabilnih

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.