Muškarac u Stocu vitlao nožem po kafićima, uzvikivao Allahu Akbar

Stolačka  policija jučer je uz dosta muke uspjela svladati čovjeka koji se dovezao automobilom njemačkih registarskih oznaka i na ulicama ovog grada priredio višesatni kaos, piše 24sata.info.

Muškarac srednje dobi, između 40 i 45 godina krenuo je ulaziti u kafiće i raspitivati se tko je Hrvat, a tko je Bošnjak.

Očevici tvrde kako je kod sebe imao veliki nož. Dan prije isti je čovjek ulazio u stolačku poštu gdje je kupio karticu s bosanskim brojem.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o čovjeku koji se odavno nalazi u Njemačkoj. U posljednjih 15 godina nitko ga nije vidio u Stocu, niti je ijednom dolazio.

Cijelo vrijeme je navodno ispuštao neartikulirane zvukove i koristio razne povike, od vjerskih povika Allahu Ekber do upućivanja prijetnji vjerskim službenicima katoličke crkve u Stocu i Islamske zajednice u ovom gradu.

3 komentara

 1. hahaha a sto ne napisaste da se radi o covjeku koji je po nacionalonosti hrvat

  Like(2)Dislike(2)
 2. Za poskoka;otkud ti takva dezinforamacija?
  Covjek je musliman,zivi u Njemackoj,dosao za god.odmor,jer je rodom iz Stoca..Na kraju,nebitno je tko je,vec tuzno je da se stvara napetost medju ljudima gdje se bas osjeti nacionalizam,a to je Stolac..
  Hvala hrabrom policajcu koji ga je sprijecio da ne bude vece zlo…

  Like(3)Dislike(0)
 3. Degenek

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.