Na Blidinju 40 cm snijega, prohodne ceste

11

Preko 40 cm snijega stvorilo je teške uvjete na cesti, posebice iz smjera Rakitno-Posušje. Kako doznaje Udruga Visit Blidinje putevi iz smjera Tomislavgrada, Posušja i Jablanice su prohodni i otvoreni za promet, a ralice iz svih smjerova su i dalje na putu. Puše jak vjetar na pojedinim dionicama puta iz svih smjerova, pa se vozačima preporučuje pojačan oprez. O svim eventualnim promjenama o stanju na cestama biti ćete pravovremeno obaviješteni. Vozite oprezno i s obveznom zimskom opremom.

Za sve ljubitelje skijanja u Blidinje Ski & Nature Park otvorena je mala staza , za sada četverosjed nije pušten u rad zbog jake bure nedostaje snijega na gornjem dijelu staze .

Trenutna temperatura na području Parka iznosi -17,1 °C, stvarni osjećaj -27,0 °C, a tlak zraka 1006,0 hPa. Na vrhu Čvrnice- Pločnom 2226 mnv trenutna temperatura -23,6°C, a stvarni osjećaj -39,7°C, javlja Blidinje.net

11 COMMENTS

  1. Ma di je prohodno jebo ti magaretu mater. Tica nemere proc,imaju smetovi ko kuca,grtalica nemere cestu pogodit u stotinu metara. Ja sad se vratio,pogibelj je poc gori i na pola puta. Kad pune da valja za 15 min nema ceste nigdi ni naprid ni nazad. Volim izazove,ali ono je kaos. Ovo je istina.

  2. Prohodno je do krivine di je kriz,u stvari vitar je i kriz oborio. A doli,doli je pravi pakao. Lopatama ciste fanatici iz splita i makarske. Narode,neka se bura smiri i utorak bi tek moglo. Dosta je tragedija u nasem kraju bilo. A ti sto pises da je prohodno,goni se u p materinu.

  3. A ti TOČKA uvik pljujes po Blidinju a sta fali Bludinju? Tko zeli malo rekreativnog skijanja Blidinje je odlicno za to ili tko samo zeli izaci gore na snijeg ili na veceru tako da NE SERI

  4. Da bi dvoje troje tajkuna stavilo pare u dzep,pa puste vijest da je prohodno. I tako momcic sidne curu i ajmo se provozat malo i tako dodje do djavla. Dabogda im uvik malo bilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here