Na Blidinju se grade veliki planinarski dom, novi hotel s bazenom, sportski tereni…

Brojnim projektima, čija je realizacija u tijeku, te idejama koje bi trebale biti realizirane u iduće dvije godine, Park prirode Blidinje, koji predstavlja jedan od najvećih turističkih potencijala Hercegovine, trebao bi biti stavljen u potpunu funkciju, a time privlačiti i znatno veći broj turista. Ponovno oživljavanje Blidinja pokrenula je izgradnja, odnosno dovršetak ceste od Posušja do Blidinja, koja je završena prošle godine.

Privlačenje investitora

Projekt asfaltiranja ove ceste je realiziran u suradnji Općine Posušje i Federalnog ministarstva prometa i veza. Upravo je završetak ove ceste jedan od razloga koji privlače investitore koji žele ulagati u Park prirode Blidinje. Prema riječima načelnika općine Posušje Branka Bage, trenutačno se na Blidinju gradi još jedan hotel, završava se planinarski dom, a u planu je izgradnja više različitih centara koji će turistima tijekom cijele godine nuditi i brojne druge sadržaj.

Vecernji.ba

3 komentara

 1. sve uništiti,pa Bože moj dokle?Za koga su ti svi hoteli,moteli i ima li itko više svoj DOM!?
  ŽELI LI ITKO VIŠE ŽIVJETI NORMALNO?

  Like(3)Dislike(2)
 2. Neka se gradi ali da sve bude u granicama normale jer ce inace bit DOBRODOSLI U GRAD BLIDINJE A NE U PARK PRIRODE BLIDINJE

  Like(2)Dislike(0)
 3. Blidinju je nužno potreban hotel s bazenom i onda ce biti super!!!! Ljeti i [email protected]

  Like(1)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.