Na Brdu ukazanja našla sam kamen u obliku srca, ozdravila i prohodala

Ovih je dana četvrti put u međugorsku župu hodočastila Linda Christy iz Kanade i tom je prigodom za program radiopostaje “Mir” Međugorje svjedočila o svom ozdravljenju koje se dogodilo prije šest godina. Kako je tom prigodom kazala, bila je dulje vrijeme vezana uz invalidska kolica, a punih je 18 godina hodala uz pomoć štaka.

U lipnju 2010. godine ozdravila je na Brdu ukazanja, kako kaže, po zagovoru Gospe Kraljice Mira i potom potrčala na Podbrdu. Bio je to veliki događaj za nju i njezina muža. Nakon toga je s mužem dva sata molila na Brdu ukazanja pokraj Gospina kipa. Na drugu je obljetnicu svoga ozdravljenja donijela sve svoje nalaze, dijagnoze i drugu medicinsku dokumentaciju te ih predala u Informativni centar “Mir” Međugorje.

Ovoga puta, prilikom ponovnog dolaska, istaknula je: “Nisam znala puno o Međugorju. Čitala sam knjigu o Međugorju koja je slučajno padala s mog ormara. Zbog toga sam je čitala i jako željela doći u Međugorje.” Došla je slučajno, sasvim slučajno, u invalidskim kolicima. Neprestano je trpjela velike bolove. Samo putovanje trajalo je 24 sata i nije bilo lako. Odlazak na Brdo ukazanja bio je jako težak za nju, a neki ljudi pokušali su je i odvratiti od toga. Samo penjanje trajalo je nekoliko dugih sati. Znala je da mora ići, da se mora popeti na Podbrdo, kaže Linda koja tvrdi da se na Brdu ukazanja dogodilo čudo kada je ustala iz kolica.

“Moje je stanje bilo takvo da me osamnaest godina moj muž morao odijevati jer ništa nisam mogla učiniti sama.

Dugujem Međugorju i Kraljici Mira svoj život koji je sada posve drugačiji. Kako sama imam iskustvo života u nepodnošljivim bolovima, odlučila sam se posvetiti ljudima koji trpe velike bolove. Vi ste tako blagoslovljeni što možete živjeti u Međugorju.

Kada se vratim u Kanadu, moje srce ostane u Međugorju”, ističe Linda Christy.

To je još jedno u nizu čudotvornih izlječenja u Međugorju. A bilo je, prema tvrdnjama hodočasnika, nekoliko stotina. Linda Christy došla je iz Kanade u Međugorje kao teško bolesna žena, a vratila se u Kanadu zdrava. Liječnici su priznali kako je za njih to ozdravljenje neobjašnjivo. Sada se, vidjevši što je život, posvetila ljudima koji pate od velikih bolova i pomaže im. Ovo je samo jedno od ozdravljenja o kojima se dokumenti čuvaju u Informativnom centru “Mir” Međugorje, a koja su predočili hodočasnici iz svih dijelova svijeta.•

11 komentara

 1. Jeeeeeeeeee još joj i dala 10.000€ i službeno auto joooj

  Like(3)Dislike(6)
 2. Za kafu
  Sramota da te bude

  Like(4)Dislike(0)
 3. a nemoze vam bit dobro kad na temu vjere stalno pljujete i ismijavate u komentarima.

  Like(2)Dislike(0)
 4. E moj Kafa, da sad netko uskrsne iz groba i da kaže da je to čudo po zagovoru Blažene Djevice Marije ti bi opet rekao da je živ zakopan . To je tvoje pravo i tvoj izbor ali ti nije lako jer onda sigurno i ne vjeruješ u uskrsnuće mrtvih.

  Like(3)Dislike(2)
 5. Vrlo je neprimjereno i ruzno ismijavati Medugorska cuda.Ukoliko gosp.ili gda.Kafa ne vjerujes u Boga to zadrzi za sebe.Isus je rekao::Neka ti bude kako vjerujes!

  Like(3)Dislike(0)
 6. Medjugorje hrpa lopova

  Like(1)Dislike(1)
 7. Jel vjerujete i u onaj kip sta je lani svijetlio ( bio premazan bojom)

  Like(1)Dislike(3)
 8. nije stvar kipova,krunica,medjugorske galantarije sto cigane onuda,nije stvar medjugorske zavisti i pohlepe.Stvar je vjere jer Isus je rekao”gdje se dvojica ili trojica sastanu u moje ime,ja sam s njima” zasto u velikoj koncentraciji vjere nemoze biti ozdravljenje koje nema veze sa prije napisanom?

  Like(0)Dislike(0)
 9. napisanim,oprostite.

  Like(0)Dislike(0)
 10. Boze oprosti im…

  Like(0)Dislike(0)
 11. Hvala ti Majko što čudesa činiš, a ti Kafa pokri se ušima i uživaj u svom jadu, naravno bez Boga, jer Bog sa takvima nema posla,

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.