Na motociklu iz Čapljine do Mostara stigao za 10 minuta

Korisnik pod imenom ‘miso4miso’ je na YouTube stavio snimku vožnje mSuzuki GSX-R750 od Čapljine do Mostara koja je trajala nešto više od 10 minuta.

Iako je za prelazak dionice od Čapljine do središnjeg grada Hercegovine, Mostara, potrebno više od 30 minuta normalne vožnje, vozač motocikla je stravičnom brzom i opasnom vožnjom ovu razdaljinu prešao za samo 11 minuta.

https://www.youtube.com/watch?t=583&v=fp0nZddP_ic

Na pojedinim dionicama vozio je i do 220 km/h izlažući opasnosti i sebe i druge sudionike u prometu.

bljesak.info

11 komentara

 1. takve ljude ne žalim kad poginu

  Like(5)Dislike(2)
 2. ako ima reda sad bi trebao platit kaznu da mu nikad ne padne na um takva budalastina,I oduzet vozacku na bar dvije godine,jer takav idiot ne izlaze opasnosti samo sebe nego normalne ljude koji mu ni krivi ni duzni dolaze u susret.

  Like(1)Dislike(2)
 3. Ne kaznu. Ovo je za zatvor. Ne briga me što je ugrozio svoj život, ali ugrozio je i tuđe živote. Ovo treba tretirati kao pokušaj ubojstva, jer u konačnici stvarno to jest.
  Kao građanim molim POLICIJU da pronađe i sankconira ovog DEBILA, jer sljedeći put, kad neko nastrada, onda je kasno za sankcije.

  Da mi je samo znati kako funkcionira mozak ovakvih ljudi i što on misli da je ovime dokazao. SPOSOBNOST.
  Ma dajte, dokazao je samo koliko je glup, sebičan i nadasve neodgojen.

  Šumaher je bio svjetska zvjezda brzina, ali samo jedan običan mali kamen u banlanoj situaciji pretvorio ga je u doživotnog invalida koji više ni biciklom ne može upravljati.

  Zato ne mogu shvatiti ovakva razmišljanja i ovakve ljude. Nit života toliko je taka da je lagani povjetarac može prekinuti, a ovakvi krkani izazivaju sudbinu i ugrožavaju druge normalne ljude u prometu.

  Like(3)Dislike(1)
 4. moj čovik

  Like(1)Dislike(0)
 5. jednostavno budala ,a šta naši rade i da oduzmu vozačku on ce opet isto kome se zalit sto reci nedajbože da naleti na mene ili dijete moje ja sam spreman na sve

  Like(1)Dislike(1)
 6. svaka cast

  Like(2)Dislike(1)
 7. to je ljubav za to treba hrabrosti cisti adrenalin

  Like(3)Dislike(3)
 8. Klasicna budaletina,idiot…neka ide na grobnik na stazu,ako je registriran…

  Like(1)Dislike(1)
 9. Svaka čast

  Like(1)Dislike(1)
 10. zbog ovakvih su motoristi na lošem glasu

  Like(2)Dislike(1)
 11. Svaka čast, bravo!
  Treba što više ovakvih perfomansa kako bi se izrazio revolt prema policijskoj agresiji koja kažnjava vozače kad prekorače ograničenje za deset na sat.
  Priča ide ovako: Najprije se postave nelogično mala ograničenja brzine na pravcima koji su pregledni i objektino dozvoljavaju puno veće brzine. Zatim se izabere busija u koju se brižno maskiraju radari i dok policajac drijema u autu radar slika svaki drugi auto koji prođe. Obično je ograničenje 50 a kazne se pišu na 60 km/h. Ako ne platite uskrate vam osnovna ljudska prava. Pravo žalbe nemate, osim formalno.
  Tko autom npr. iz Hercegovine ode u Posavinu a ne plati kaznu mogao bi komotno u Guinnessovu knjigu rekorda.
  Jesmo li zbilja tako pedantno uređeno društvo u svim segmentima ili je u pitanju samo bezobrazluk prema vozačima?

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.