Na svečanosti u Mostaru uručene nagrade za najljepše pismo mladih BiH 2016.

Svečana dodjela nagrada sudionicima 45. Međunarodnog natjecanja u pisanju pisama za mlade na temu „Napiši pismo sebi kao 45-godišnjaku“ upriličena je na Maloj sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru.

Ovo natjecanje, koje su u BiH organizirali Hrvatska pošta Mostar i BH Pošta, dio je međunarodnog natjecanja u organizaciji Svjetske poštanske unije. Amoru Smajlagiću, učeniku Prve osnovne škole iz Maglaja, koji je osvojio prvo mjesto na natjecanju u BiH i čije je pismo predstavljalo državu na međunarodnom natjecanju, i njegovoj nastavnici materinskog jezika Edini Međić, nagrade je uručio Denis Lasić, ministar prometa i komunikacija Federacije BiH.

Nazočnima se prigodnim riječima obratio predsjednik Uprave HP Mostar Mate Rupčić. Franki Azinović, učenici O.Š. Petra Bakule iz Mostara koja je osvojila drugo mjesto, i njenoj nastavnici materinskog jezika Nives Panić nagrade je uručio Neziran Đogo, izvršni direktor Sektora za poštanski promet BH Pošte. Jani Zovko, učenici O.Š. Silvija S. Kranjčevića iz Mostara, koja je osvojila treće mjesto, i njenoj nastavnici materinskog jezika Jasni Šaravanja nagrade je uručio Ivan Sušac, izvršni direktor za razvoj sustava i marketing HP Mostar. Još je sedam učenika dobilo posebna priznanja, a njima i ravnateljicama škola koje su poslale najviše pisama na ovo natjecanje nagrade su uručili Mugdim Mandžuka, direktor Službe marketinga BH Pošte, i Josip Bulić, načelnik Sektora za marketing i odnose s javnošću HP Mostar.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.