Na ulaz u Hrvatsku čeka se pet sati: Ogorčeni putnici izlaze iz autobusa i pješke prelaze granicu

Zbog stroge kontrole putnika koju Slovenci obavljaju na izlasku iz svoje zemlje i Schengenskog prostora, na ulazu u Hrvatsku, kod graničnog prijelaza Bregana stvorila se kolona od 10 kilometara, a čeka se više od pet sati.

Putnici masovno napuštaju autobuse i prelaze granicu pješice. S hrvatske strane potom pronalaze alternativni prijevoz.

– Krenula sam sinoć iz Münchena. Izašla sam iz autobusa jer bi sigurno čekali još tri sata. Granicu sam prešla pješke. Zvala sam kćer da dođe po mene na granicu, idem u Zagreb, u Špansko, rekla je jedna putnica za 24sata.hr.

– Trebao sam doći u 7 u Zagreb, krenuli smo sinoć u 23.30 iz Njemačke. Izašao sam i tražim prijevoz za dalje. Dva sata smo čekali u koloni dok smo se uopće približili granici. Ne znam što bih rekao, izjavio je putnik dok je čekao prijevoz prema Zagrebu pokraj GP Bregana. Druga putnica dodaje kako je hodala tri kilometra da bi prešla hrvatsku granicu:

– Čekamo taksi, ali nikako da se pojavi. Još samo fali da ni on ne dođe, dodaje ona.

Fenix-magazin/IM/24sata.hr

2 komentara

  1. Ma nisu normalni

    Like(0)Dislike(0)
  2. Hodam po domovini uzduž i poprijeko,u polje, iz polja, šta ću na granici u mene je klanac uvik odrađen, još da mi je gramatiku malo oporavit nebi izlazija nigdi u Pakistanu se otelila krava ubija san crnostrika od metar i po ko ror debeja i td i td……….?????????

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.