Načelnik Grizelj primio predstavnice Hrvatskoga plesnog kluba Grude

U četvrtak, 11. lipnja 2015. godine načelnik Ljubo Grizelj i voditelj odjela društvenih djelatnosti Srećko Mikulić, primili su u općinskim prostorijama predstavnice Hrvatskog plesnog kluba Grude, Nikolinu Čolak i Anu Mikulić. Hrvatski plesni klub Grude izvodi cheerleading i akrobatski ples.

Uspješno su sudjelovali na proteklom Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine  koje je održano u Širokom Brijegu. Ana Mikulić osvojila je broncu u svojoj kategoriji u konkurenciji od sedamnaest djevojčica.

Djevojke su uručile načelniku zahvalnicu za svu dosadašnju podršku i predale osvojene pehare na čuvanje, a i načelnik je uručio prigodne darove djevojkama.

Predstavnice kluba upoznale su načelnika kako bi općina Grude trebala biti domaćin slijedećeg Državnog prvenstva koje bi se trebalo održati iduće godine u ožujku. Načelnik je obećao pomoć u realizaciji ovoga natjecanja.

DSCI4992 DSCI4996edited

7 komentara

 1. Ima li ovaj naš načelnik pametnijeg posla…

  Like(2)Dislike(3)
 2. Ako ovo nije pametan posao onda što je??
  Lijepo je vidjeti kako se načelnik druži sam mladima i predaje važnost njihovom obrazovanju, sportskim i drugim uspjesima. LAJK ponajprije za osvajačicu medalje, a onda i za načelnika!!

  Like(3)Dislike(3)
 3. Bravo bravo

  Like(3)Dislike(2)
 4. Bravo

  Like(2)Dislike(1)
 5. Dražen će u sljedećem tjedni primiti mame.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Pajdo ne s…!

  Like(0)Dislike(0)
 7. Bravo. Super curke I nacelnik

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.