Načelnik Gruda Ljubo Grizelj posjetio Bosansko Grahovo

Na poziv Općinskog odbora HDZ BIH Bos. Grahovo, tu je općinu posjetio 19. travnja 2016. načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, u pratnji ministra zdravstva, rada i socijalne skrbi Zapadnohercegovačke županije Stjepana Boguta.

Oni su najprije posjetili Rasadnik „Hercegbosanskih šuma“ u Pržinama gdje su ih dočekali direktor tog poduzeća Mirko Mihaljević, direktor tresetišta „Finvest-Ždralovac“ Vlado Jolić, rukovoditelj Pogona Grahovo Elektoprivrede HZHB Krešimir Sarić, te predsjednik OO HDZ BIH Bos. Grahovo Darko Sarić.

Načelnika Grizelja domaćini su upoznali s aktualnim društveno-političkim i ekonomskim stanjem na području Bos. Grahova, te izrazili zadovoljstvo što je načelnik jedne od najbogatijih općina u FBIH posjetio jednu od najsiromašnijh općina u cijeloj BiH, i predložili moguće vidove suradnje između ove dvije općine.

Načelnik Grizelj je sa svoje strane obećao suradnju, i koliko je u mogućnosti općine Grude, svaki vid pomoći koji će doprinijeti poboljšanju života svih stanovnika Bos. Grahova. Izrazio je divljenje zbog svih brojnih projekata i aktivnosti koje u zadnje vrijeme  ostvaruju Hrvati Bos. Grahova kroz društveno-političko djelovanje preko HDZ BIH, te kroz kulturno djelovanje preko Udruge za očuvanje kulturno-povijesne baštine „Don Juraj Gospodnetić“.

Nakon obilaska rasadnika, načenik Grizelj je s pratnjom posjetio i sjedište župe sv. Ilije proroka Bos. Grahovo, gdje se susreo sa župnikom don Davorom Klečinom i skupinom domaćih vjernika.

12 komentara

 1. Ima li gore vina? Ako nema vina neznam zašto je Bogut išao?

  Like(3)Dislike(1)
 2. Neka gospoda rjesavaju pronleme u svom dvoristu a onda neka idu u susjedstvo

  Like(0)Dislike(0)
 3. Zasto mi se cini da ce izbori?

  Like(0)Dislike(0)
 4. Otisa i gori malo maglu prodavati

  Like(0)Dislike(0)
 5. Neznam za ostale, ali sam od Ljube u mandatu ocekivao puno vise. Razocaranje tesko. Nacocito kada se sjetim da nema protukandidata na iducim izborima.

  Like(1)Dislike(0)
 6. Koja budala i jos se hvali time

  Like(0)Dislike(0)
 7. Iso da se sastane sa zmajem od bosne

  Like(0)Dislike(0)
 8. Vokxpopuly, nemoj biti takav hajvan i svoje napadati. Kako bi tek tuđima ćinio, mogu zamislit.
  Koliki bi tek onda bio hajvanćina?
  Eto, preporućam ti da prestaneš biti hajvanom ako hožeš.
  Ili, ako si baš navalio, ostani vjećiti hajvan!

  Like(3)Dislike(1)
 9. Šejik iz Gruda dijeli pare po siromašnim općinama

  Like(0)Dislike(0)
 10. Cuj, jedna od najbogatijih opcina….. buhahahahahah…odavno se ovako ne nasmijah..niti juzne zaobilaznice, niti sjeverne…niti kruznih tokova…obecanja samo obecanja….crno nam se pise…uspjesan sai Ljubo samo u zaposljavanju uljeba iz Sovica i Gorice….

  Like(0)Dislike(0)
 11. Mogu samo da nam P U S E oni sto nas ne vole ………..

  Like(1)Dislike(2)
 12. E moj mujaga kroz ovo sto napisa vidi se koliko si velik covjek ali ja ti ne zamjeram nista jer takvima kao ti se ne zamjera

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.