NAJAVA: Noć muzeja u Gorici

Matica hrvatska-Ogranak Grude, Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići, Hrvatska franjevačka arheološka zbirka sv. Stjepana Gorica i Župni ured Gorica-Sovići i ove godine organiziraju Noć muzeja.

Program će se odvijati 30. siječnja u vremenu od 19 do 23 sata u Gorici. Program će biti otvoren u 19 sati nastupom klape Bratovština i prigodnim obraćanjem sudionika u Staroj crkvi u Gorici.

U sklopu programa biti će organizirana izložba radova na kojoj će svoje radove predstaviti Radoslav Dole Brzica, Franaka Bračić, Ivan Vlašić, Martina Šimić i Anela Tomić, Anđelka Stipić, Marijana Vlašić Torcello, te Željko Galić.

Bit će upriličeno razgledavanje Hrvatske franjevačke arheološke zbirke Sv. Stjepana u Gorici, te predstavljanje knjige pjesama ”Sunčani drvoredi” pjesnikinje iz Župe Gorica-Sovići Mirjane Mime Vlašić.

U glazbenom programu nastupa Klapa Bratovština, a program vodi Zorana Grizelj.

Ovo je jubilarna 10. Noć muzeja u Hrvatskoj čiji dionik peti put zaredom je i arheološki muzej i Galerija u Gorici i kulturne institucije u općini Grude. Tako program Noći muzeja u Gorici 2015. godine možete pronaći na web-stranici: www.nocmuzeja.hr tako što upišete Gorica.

5 komentara

 1. Nikad kulture dosta, stoga podržavam ovo i svaka čast za stalni trud i rad!

  Like(4)Dislike(0)
 2. jake kulture, ima li ista odvojeno od katolicke crkve.

  Like(1)Dislike(6)
 3. Imaš ti

  Like(5)Dislike(0)
 4. svaka čast,kolko hercegovina ima umjetnika ali se za njih nezna

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.