NAJAVA: Bogat zabavni, kulturni i sportski program ovog vikenda u Grudama

Prema najavama i ovaj vikend svim žiteljima općine Grude ponudit će se bogat zabavni, kulturni i sportski program.

PETAK, 30.01.2015.

Večeras će se u Gorici upriličiti Noć muzeja. Manifestacija će biti otvorena u 19 sati nastupom klape Bratovština i prigodnim obraćanjem sudionika u Staroj crkvi u Gorici. U sklopu programa biti će organizirana izložba radova, razgledavanje Hrvatske franjevačke arheološke zbirke Sv. Stjepana u Gorici, te predstavljanje knjige pjesama ”Sunčani drvoredi” pjesnikinje iz Župe Gorica-Sovići Mirjane Mime Vlašić. Ovo je jubilarna 10. Noć muzeja u Hrvatskoj čiji dionik peti put zaredom je i arheološki muzej i Galerija u Gorici i kulturne institucije u općini Grude.

Caffe bar Bellami je za ovaj petak pripremio Jakob Steiner & Hankey Bannister Party DJ, a kako su najavili na svojoj Facebook stranici posjetitelji će uživati u pristupačnim cijenama pića, dok je za podizanje atmosfere zadužen DJ ROBEX.

SUBOTA, 31.1.2015.

Caffe bar Vanilla za svoje goste organizira glazbu uživo uz promotivne cijene pića. Nastupiti će Dario Šunjić s gitarom uz pratnju klavijaturiste.

Pizzerija Ajduk organizira večer vina i meze uz glazbu uživo za koju će se pobrinuti dvojac iz grupe Rondo (Mostar).

NEDJELJA, 1.2.2015.

HŽRK Grude Autoherc igra humanitarnu utakmicu za dječaka iz Gruda Ivana Vukoju
U sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama odigrati će se humanitarna rukometna utakmica između domaćina HŽRK Grude Autoherc i RK Lokomotiva iz Zagreba. Ovaj put zajedno sudjeluju u akciji pod nazivom “Prvakinje uz Ivana” koja ima za cilj da se pomogne teško oboljelom dječaku iz Gruda, Ivanu Vukoji.

Utakmica je na rasporedu u 14 sati, a ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti u ugostiteljskim objektima i trgovinama, kao i na ulazu u dvoranu na dan utakmice.

Pomozite i vi! Dođite na utakmicu, kupite ulaznicu, kupite ih koliko možete, jednu, dvije, tri, više, pozovite i prijatelje da zajednu vratimo nadu našem Ivanu i njegovoj obitelji. Uživajte u dobrom rukometu i budite srce plemenita! Prihodi od prodaje ulaznica i sokova namijenjena su za pomoć u liječenju dječaka Ivana Vukoje.

U zabavnom dijelu programa sudjeluju Grudske Mažoretkinje, Hrvatski plesni klub Grude i uvijek za pomoć i humanitarne aktivnosti poznati estradni umjetnik, Ivica Bago AS. Za sve one iz okolnih mjesta koji žele doći, Autoherc je organizirao besplatan prijevoz i to s polaskom iz Tihaljine u 12.30 (Tihaljina-Drinovci-Gorica-Sovići-Grude), te iz Gruda u 13 sati (Višnica-Medovići-Ledinac-Podledinac-Pogana Vlaka-Dragićina-Grude).

grude-online.info

1 komentar

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.