NAJAVA: Don Damir Stojić u Posušju!

Prvih dana travnja, točnije 1., 2. i 3. travnja u Posušju će gostovati don Damir Stojić.

Don Damir je poznati hrvatski svećenik, salezijanac, studentski kapelan grada Zagreba. Završio je osnovnu i srednju salezijansku školu u Kanadi. Diplomirao je te zaređen za svećenika 2002. godine, a već dugi niz godina obnaša službu studentskog kapelana te pastoralno djeluje u crkvi Sveta Mati Slobode, na zagrebačkom Jarunu. Drži redovita predavanja studentima na kojima se uvijek traži mjesto više. Već godinama puni dvorane i crkve na svojim gostovanjima po Hrvatskoj, BiH i inozemstvu. Don Damir javno se angažirao oko mnogih tema koje zadnjih godina dijele hrvatsku javnost, poput gostovanja Judith Reisman, referenduma o ustavnoj definiciji braka, spolnog odgoja, rodnih studija, pitanja homoseksualnosti i istospolnih brakova. Često gostuje i u poznatim TV emisijama. Njegovo gostovanje kod nas jedinstvena je prilika koja se ne propušta.

Organizator ovoga događaja, Frama Posušje, poziva sve zainteresirane mlade, srednjoškolce, studente, radničku mladež i ostale mlade. Pozvani su ne samo mladi iz našega mjesta nego i oni iz okolnih, bližih ili daljih mjesta Hercegovine i Hrvatske. 1. i 2. travnja tj. u petak i subotu, don Damir će održati predavanja s početkom u 19:30 u posuškoj kripti, a u nedjelju (3. travnja) predslaviti će sveto misno slavlje u 11:30.

Dobro nam došli! Vidimo se!

frama-posusje.com

6 komentara

 1. Nije sav svoj.

  Like(1)Dislike(4)
 2. Naravno da nije sav svoj…Bozji je😃

  Like(4)Dislike(1)
 3. To sam mislila, ali ima puno boljih, njegov populistički nastup mi se ne sviđa, bila sam neki dan u Gorici i onaj don Josip Mužić je jako jako dobar.
  Don Damir je američki propovjednik, ali svatko ima svoj ukus.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Svatko ima svoju karizmu…on je salezijanac..odgojitelj mladeži i propovjednik!!

  Like(2)Dislike(0)
 5. Trebaju nam svećenici graditelji…napravite kvalitetne škole, a okanite se laprdanja

  Like(0)Dislike(1)
 6. Kako je predivno vidjeti nekog ovako umnog i pobožnog…Isusovac po uzoru na Ruđera Boškovića 🙂

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Komentari su djelo i osobno mišljenje njihovih autora