NAJAVA: Don Damir Stojić u Posušju!

Prvih dana travnja, točnije 1., 2. i 3. travnja u Posušju će gostovati don Damir Stojić.

Don Damir je poznati hrvatski svećenik, salezijanac, studentski kapelan grada Zagreba. Završio je osnovnu i srednju salezijansku školu u Kanadi. Diplomirao je te zaređen za svećenika 2002. godine, a već dugi niz godina obnaša službu studentskog kapelana te pastoralno djeluje u crkvi Sveta Mati Slobode, na zagrebačkom Jarunu. Drži redovita predavanja studentima na kojima se uvijek traži mjesto više. Već godinama puni dvorane i crkve na svojim gostovanjima po Hrvatskoj, BiH i inozemstvu. Don Damir javno se angažirao oko mnogih tema koje zadnjih godina dijele hrvatsku javnost, poput gostovanja Judith Reisman, referenduma o ustavnoj definiciji braka, spolnog odgoja, rodnih studija, pitanja homoseksualnosti i istospolnih brakova. Često gostuje i u poznatim TV emisijama. Njegovo gostovanje kod nas jedinstvena je prilika koja se ne propušta.

Organizator ovoga događaja, Frama Posušje, poziva sve zainteresirane mlade, srednjoškolce, studente, radničku mladež i ostale mlade. Pozvani su ne samo mladi iz našega mjesta nego i oni iz okolnih, bližih ili daljih mjesta Hercegovine i Hrvatske. 1. i 2. travnja tj. u petak i subotu, don Damir će održati predavanja s početkom u 19:30 u posuškoj kripti, a u nedjelju (3. travnja) predslaviti će sveto misno slavlje u 11:30.

Dobro nam došli! Vidimo se!

frama-posusje.com

6 komentara

 1. Nije sav svoj.

  Like(1)Dislike(4)
 2. Naravno da nije sav svoj…Bozji je?

  Like(4)Dislike(1)
 3. To sam mislila, ali ima puno boljih, njegov populistički nastup mi se ne sviđa, bila sam neki dan u Gorici i onaj don Josip Mužić je jako jako dobar.
  Don Damir je američki propovjednik, ali svatko ima svoj ukus.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Svatko ima svoju karizmu…on je salezijanac..odgojitelj mladeži i propovjednik!!

  Like(2)Dislike(0)
 5. Trebaju nam svećenici graditelji…napravite kvalitetne škole, a okanite se laprdanja

  Like(0)Dislike(1)
 6. Kako je predivno vidjeti nekog ovako umnog i pobožnog…Isusovac po uzoru na Ruđera Boškovića 🙂

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.