NAJAVA: Drugo kolo MTB Lige Hercegovine i biciklijada na relaciji Grude – Drinovci

U nedjelju 13. rujna u Grudama će se održati velika sportska manifestacija u organizaciji Hrvatskog biciklističkog kluba Drinovci i biciklističkog kluba Grude. Ova dva kluba organiziraju drugo kolo „SPARK Herzegovina“ MTB Lige 2015. i biciklijadu na relaciji Grude – Drinovci.

Okupljanje biciklista bit će u 10:30 sati ispred Gradske sportske dvorane Bili Brig u Grudama, gdje je priređen parking za sve sudionike koji dođu s vozilima, a biciklijada starta u 11 sati.

U laganoj koloni kroz centar Gruda, preko Sovića do Drinovaca kretati će se povorka biciklista pod policijskom pratnjom na vrhu i začelju kolone.

Po dolasku u Drinovce, biti će lagana okrepa ispred crkve sv. Mihovila i blagoslov na sve nazočne bicikliste, a nakon toga svi biciklisti uputit će se prema kupalištu i odmaralištu Krenica, gdje će se nastaviti s održavanjem MTB UTRKE, kao i druženje za nenatjecatelje.

Za sve sudionike biciklijade i one koji budu nastupali na MTB utrci osiguran je bogati besplatni ručak s pićem.

11999086_876240939078912_2080704173781695737_n

– Dođite i na ovaj način svi skupa podržimo biciklizam, sport i općenito zdrav način življenja, poručuju iz HBK Drinovci i BK Grude.

Propozicije druge utrke “SPARK Herzegovina” MTB Liga 2015. i više informacija o ovom događaju možete pogledati na službenoj web stranici HBK Drinovci.

Portal Grude Online je medijski pokrovitelj drugog kola “SPARK Herzegovina” MTB Liga 2015.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.