Najava: Frama Drinovci organizira druženje s djecom pod nazivom “Frama s vama” 

U subotu 8. srpnja  na stadionu Boljava u Drinovcima održat će se druženje i igre s djecom pod nazivom „Frama s vama“ u organizaciji članova Frame Drinovci. Želja framaša je potaknuti djecu da smanje vrijeme provedeno na mobitelima, laptopima… Pozivamo svu djecu od 3 do 11 godina koja će biti podjeljena u četiri dobne skupine i natjecat će se u desetak igara. Igre i grupe vodit će framaši i duhovni asistent fra Josip Mioč. Nadamo se velikom odazivu djece i radujemo se vašem dolasku.

Frama Drinovci 

3 komentara

 1. Molim Vas , da li smo na tolikom stupnju razvoja , da nas obasipate vijestima , sto je koja FRAMA napravila ??? Zelite ljude 100 godina u nazad ili jednu godinu u naprijed ????
  Ako nemate sto objaviti , ponovite 10 puta : prva grudjanka s diplomom glumice , 7 ili 8 DOKTORA iz Imotskog i Gruda , i 20 godina od smrti pok. Mate Bobana !!!!! DOVOLJNO !!!!!!!
  A sto je RATNI ZLOCINAC Glavas postigao , to komentirajte u krugu obitelji !!!!

  Like(0)Dislike(4)
 2. Ja na ovaj naš lokalni portal navratim radi lokalnih tema, ne radi svjetskih urota, istraživanja u svemiru, G20 ili nekih drugih brojeva… bravo za Framu i aktivnosti mladih ljudi, sitnice čine život ljepšim

  Like(4)Dislike(0)
 3. Bravo za FRAMU ☺☺☺☺!!!
  Bog vas Blagoslovio

  Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.