NAJAVA: HLU Malič Grude organizira 16. lovačku večer

Tradicionalna, 16. po redu, lovačka večer u organizaciji HLU Malič Grude održat će se u subotu 21. studenog 2015. godine u Svadbenom salonu „Valentino“ u Sovićima, s početkom u 19 sati.

Uz odličnu ponudu hrane i pića, organizirana je bogata i vrijedna tombola. Večer će dodatno upotpuniti zvuci gange, lovačke priče, vicevi, a sve prisutne do ranih jutarnjih sati zabavljat će Širokobriješki dukati.

Cijena ulaznice je 45 KM, a možete ju nabaviti kod predsjednika vaše lovne sekcije, ili u uredu tajnika, najkasnije do 20.11.2015. godine.

grude-online.info

8 komentara

 1. Ovo mogu uloviti samo ono što im konobar donese na stol, ali da ne bude predaleko
  (merar do dva).

  Like(1)Dislike(0)
 2. Ima li još karata u prodaji.

  Like(0)Dislike(0)
 3. Jure ima karata,i na ulazu ce se moci kupiti

  Like(0)Dislike(1)
 4. svake godine prave namještaljke oko dodjele pušaka i zato triba onaj ko dobije nagradu da pročlita broj koji je izvuka a ne voditeljica programa koji joj je napisan

  Like(6)Dislike(2)
 5. Ne seri mr bean!
  Lupaš napamet.
  Ako hoćeš dobiti na tomboli, onda je moraš i kupiti!

  Like(1)Dislike(4)
 6. Nije mi jasno koje budale daju donacije da bi se ovi dripci mogli prežderavat…. Imaju novaca za puške skuplje od 2000,00 KM a nemaju za sebi platit večeru pa skupljaju donacije po firmama. Bolje je te novce dat u Majčino selo, djeci bez roditeljske skrbi…

  Like(7)Dislike(0)
 7. Bravo Josipe, odavno ljepši komentar nisam pročitao.

  Like(1)Dislike(0)
 8. znao sam da ima konja ali ovaj radivoje je konjina pardon da ne uvrijedim konja koji je plemenita životinja za razliku od radivoja. lakše mu gurnuti u guzicu metar nego cenat u glavu.

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.