Nizom zanimljivih kulturnih sadržaja i ove 2017. godine Bratovština svetog Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići priređuje Kulturno ljeto u svojoj župi.

Ovogodišnje Kulturno ljeto u župi Gorica-Sovići počet će pred svetkovinu apostola sv. Petra i Pavla u Sovićima u srijedu 28.06. koncertom sestara Ramljak, Darije i Anamarije.

Program se nastavlja teatralnom izvedbom dramske grupe Proložac te smotrom narodnih pjesama i glazbe (ganga, bećarac, gusle, diple…) u subotu 15.07. ispred zvonika svetog Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi.

Sve će završiti 11. susretom klapa u Gorici u petak 28.07. i koncertom mladog pijaniste Ivana (Ike) Galića u utorak 01.08. pred proslavu svetog Stjepana Prvomučenika u Gorici.

Detaljan program s točnim vremenom svih događaja bit će na vrijeme objavljen.

Pozivamo sve da dođu na ova kulturna događanja!
Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići

4 COMMENTS

  1. Ako nas goricani ne nauce sta je kultura tko ce drugi.oni znaju kulturno uzeti novce iz proracuna,naglasavam uzeti,ne ukrasti boze i sveti stipane sacuvaj.oni znaju kulturno svoje dovest u opcinu zaposlit bez galame,oni znaju kulturno da prostis grebavati ostatak opcine a da im nitko ne moze nista.da njih nema grude bi bile kulturno slijepo crjevo.ovako su obicno slijepo crijevo,ne pitaju se nista.goricani hvala vam na svemu,al kulturno vas molimo,nemojte nam vise pomagati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here