Najava: Kulturno ljeto 2017. u župi Gorica-Sovići

Nizom zanimljivih kulturnih sadržaja i ove 2017. godine Bratovština svetog Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići priređuje Kulturno ljeto u svojoj župi.

Ovogodišnje Kulturno ljeto u župi Gorica-Sovići počet će pred svetkovinu apostola sv. Petra i Pavla u Sovićima u srijedu 28.06. koncertom sestara Ramljak, Darije i Anamarije.

Program se nastavlja teatralnom izvedbom dramske grupe Proložac te smotrom narodnih pjesama i glazbe (ganga, bećarac, gusle, diple…) u subotu 15.07. ispred zvonika svetog Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi.

Sve će završiti 11. susretom klapa u Gorici u petak 28.07. i koncertom mladog pijaniste Ivana (Ike) Galića u utorak 01.08. pred proslavu svetog Stjepana Prvomučenika u Gorici.

Detaljan program s točnim vremenom svih događaja bit će na vrijeme objavljen.

Pozivamo sve da dođu na ova kulturna događanja!
Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići

4 komentara

 1. Čudo !

  Like(0)Dislike(5)
 2. samo ne dovodite histrione više

  Like(3)Dislike(6)
 3. Ako nas goricani ne nauce sta je kultura tko ce drugi.oni znaju kulturno uzeti novce iz proracuna,naglasavam uzeti,ne ukrasti boze i sveti stipane sacuvaj.oni znaju kulturno svoje dovest u opcinu zaposlit bez galame,oni znaju kulturno da prostis grebavati ostatak opcine a da im nitko ne moze nista.da njih nema grude bi bile kulturno slijepo crjevo.ovako su obicno slijepo crijevo,ne pitaju se nista.goricani hvala vam na svemu,al kulturno vas molimo,nemojte nam vise pomagati.

  Like(3)Dislike(8)
 4. Goricani puni pameti !!!

  Like(0)Dislike(7)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.