NAJAVA: Nightlife u Grudama

Grudski kafići pripremaju se za nadolazeći vikend, kako bi osigurali što bolju i kvalitetniju zabavu za sve generacije.

Poslušajte malo dobre glazbe, zabavite se, popijte koju… Ako vas pjesmu ponesu – zaplešite, ili samo slušajte. Vi malo stariji, svakako dođite, vjerojatno imate i pokoju glazbenu želju koja će vas vratit u dane mladosti.

Ulaz je naravno slobodan, a u nastavku pogledajte što se sprema ovih dana u Grudama:

Četvrtak 12.11. – Caffe bar Cinema koji se nalazi u sklopu kino dvorane Grude, organizira glazbu uživo. Sve goste do kasnih večernjih sati zabavljat će glazbenik grupe Takt Davor Tadić Dado i mlada i ambiciozna pjevačica Mirna Pehar.

Petak 13.11. – Caffe bar Jimmy Woo i caffe bar Bellami nastavljaju s organizacijom partya svakog petka. Popularni hitovi koji će biti na repertoaru DJ –eva zabavljat će sve goste, a sve to uz veselo društvo i odličnu atmosferu.

Subota 14.11. – Caffe bar Vanilla kao i svake subote, pa tako i ove, priprema glazbu uživo. Sve goste koji ove subote završe u Vanilli dočekuje Ivo Jurić na gitari.

grude-online.info

3 komentara

  1. U nedjelju 15.11 caffe bar Promaja.gostuje Petar core sa pijesmom .vrati mi se oko moje. Ako bude vedro dobro se obucite.nesto ponesite grickat,da vam proteza ne smrzne,dodite

    Like(0)Dislike(3)
  2. Sta organizira smokvica?

    Like(1)Dislike(3)
  3. Zar u grudama postoji nightlife

    Like(1)Dislike(3)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.