Najava: Razmjena udžbenika za osnovnu i srednju školu!

Vijeće mladih općine Grude u suradnji s Uredom za društvene djelatnosti općine Grude organizira razmjenu udžbenika za osnovnu i srednju školu!

Razmjena udžbenika će se održati 16. i 17. srpnja u prostorijama:
-Osnovne škole Ruđera Boškovića, Grude
-Osnovne škole Antuna Branka i Stanislava Šimića, Drinovci
-Osnovne škole fra. Stipana Vrljića, Sovići

Učenici će udžbenike moći razmijeniti oba dana u razdobljima od 9 do 12 sati te od 16 do 18 sati.

Kako bi razmjena bila što produktivnija i uspješnija, dostupan će biti i popis udžbenika koji će se koristiti u idućoj školskoj godini.
S ciljem povećanja ekološke osviještenosti, u suradnji s firmom “Ladanušić čistoća”, organiziramo i prikupljanje iskorištenih bilježnica i starih udžbenika koji će biti proslijeđeni na reciklažu. Pozivamo naše drage školarce i njihove roditelje da se odazovu u što većem broju kako bi zajednički pokušali umanjiti troškove koje zahtjeva kupovina novih udžbenika.

Iskoristite ovu priliku da bi na vrijeme osigurali udžbenike za iduću školsku godinu i bezbrižno uživali u ljetnim praznicima!

3 komentara

 1. Mogu li se udžbenici kupovati ili samo razmijeniti?

  Like(0)Dislike(0)
 2. meni trebaju udžbenici za 6 r.devetogodišnje,ja bih kupila ako bude

  Like(0)Dislike(0)
 3. Šta ima Vijeće mladih s razmjenom udžbenika. Ili u općini ti koji su za to zaduženi nisu sposobni da bi mogli bez nekoga nešto organizirat.
  Mio u Drinovcima imamo Framu kao i druge župe, nije potrebno da u nas dolaze iz Gruda gdje je župa pod upitnikom i da razmjenjuju udžbenike. Ne treba hvala

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.