Najava: Sajam fakulteta zagrebačkog sveučilišta u Posušju

Udruga Epsilon za maturante cijele Zapadnohercegovačke Županije organizira ‘Sajam fakulteta zagrebačkog sveučilišta’. Sajam će se održati 18. rujna i sastoji se od dva dijela. Prvi dio je prezentacijski i počinje od 11.00 sati u kinodvorani u Posušju:

  • Prezentacija sa svim važnim podacima o državnoj maturi ( prof. Jasminka Petric, koordinatorica za državnu maturu GFGM Posušje )
  • Prezentacija sa zabavnim i informativnim sadržajem o životu prosječnog zagrebačkog studenta ( zagrebački studenti )

Drugi dio predstavlja sam Sajam fakulteta gdje će studenti u gradskoj sportskoj dvorani Posušje na štandovima do 14.30 predstavljati fakultete Zagrebačkog sveučilišta.

Svi maturanti su po nalogu Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke oslobođeni nastave tog dana.

Sudjelovanje na sajmu je besplatno za sve.

Iz udruge Epsilon pozivaju sve da dođu i potraže odgovore na pitanja koja stoje na putu uspješne budućnosti.

1 komentar

  1. Plisko moj Ministarstvo prosvjete ŽZH bi trebalo organizirati što kvalitetniju nastavu u osnovnim i srednjim školama svoje Županije i što kvalitetniju nastavu i smještaj studenata na Sveučilištu u Mostaru kojem je naša Županija suosnivač i suvlasnik. Tribala bi pod hitno zabraniti LOGOSOVE i BRKIĆEVE fakultete i onu srednjoškolsku staklaru na Trnu jer su oni ovakvi kakvi jesu najveće prosvjetno zlo (svih vremena) u Hercegovini. Oni to neće i ne smiju jer su umočeni i i imaju interes. Najzgodnije je uputiti studente u Zagreb i trajno ih se riješiti – ko da su Sirijci. Nemora im se plisko posle tražit posa u Županiji.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.