NAJAVA: Sportski vikend u Grudama

Prema najavama, ovaj vikend u Grudama odigrat će se utakmice rukometa, nogometa i košarke.

Rukomet: HŽRK Grude Autoherc – HŽRK Katarina
U 7. kolu Premijer lige BiH, u subotu 14.11.2015. godine u dvorani Bili Brig u Grudama, HŽRK Grude Autoherc dočekuje ekipu iz Mostara, HRK Katarina. Nakon gostovanja u Tuzli, rukometašice Gruda ostale su sa stopostotnim učinkom u ovoj sezoni. Ekipa Katarine u Grude dolazi nakon dvije pobjede, te će svakako pokušat doći do bodova u ovoj utakmici. Utakmica je na rasporedu u 19 sati.

Nogomet: HNK Grude – HNK Tomislav
U posljednjoj utakmici u ovom dijelu sezone Druge lige Jug, u sklopu 15. kola, nogometaši Gruda dočekuju HNK Tomislav iz Tomislavgrada. Utakmica će se igrati na stadionu Elić Luka u Grudama u nedjelju 15.11. godine s početkom u 13:30 sati.

Košarka: KK Grude – KK Novi
U 4. kolu seniorske košarkaške lige Herceg Bosne košarkaši Gruda dočekuju ekipu KK Novi iz Novog Travnika. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 15.11.2015. godine u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama s početkom u 17 sati.

Ovim putem pozivaju se svi ljubitelji sporta i navijači da u što većem broju dođu na ove utakmice, te da ih podrže svojim navijanjem.

grude-online.info

4 komentara

 1. otkad vam je ova slika da je dvorana puna

  Like(2)Dislike(0)
 2. To je slika kad je bila humanitarna utakmica za Ivana Vukoja

  Like(1)Dislike(0)
 3. Glupane dodji na neku utakmicu pa da nebude prazna dvorana a ne komentiraj gluposti.

  Like(1)Dislike(1)
 4. n ayant pas pu voir les matchs pre9ce9dents car non-abonne9e e0 Sport +, je me conentte donc de ce que disent les journaux j ai l impression que les Frane7aises ont eu un bon esprit de8s le de9part en s appuyant sur ses joueuses sans se plaindre des manquantes. c est la preuve d un gros mental et d une belle pre9paration.allez les Bleues

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.