NAJAVA: U nedjelju u Grudama humanitarni rukometni spektakl

U nedjelju 5. veljače 2017. godine u 14 sati u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama održat će se veliki sportsko-humanitarni spektakl.

Prijateljsku utakmicu odigrat će rukometašice hrvatskog prvoligaša ekipe RK Trešnjevka iz Zagreba i aktualne prvakinje i osvajačice KUP-a Bosne i Hercegovine, rukometašice HŽRK Grude.

Sav prihod od prodaje ulaznica ići će za Dom „Marija naša nada“ Široki Brijeg, koja je jedina specijalizirana ustanova na području Županije Zpadnohercegovačke koja skrbi o djeci s tjelesnim i/li psihičkim poteškoćama u razvoju.

Zagrebačke i hercegovačke rukometašice stale su uz naše male prijatelje s poteškoćama u razvoju. Pridružite se rukometašicama.

Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti u sljedećim prodajnim mjestima: GRUDE – OOrbiter G, Grafotisak pumpa, Perišić benz, Žulj trade, Bili Brig trgovina, STR Minikić, Caffe Victoria, Pizzeria Ajduk, Gostionica Centar (Lukić), Ljekarna Biofarm, Vino duhan voće, Dim trade (semafori); SOVIĆI – BRu Caffe; DRINOVCI – Kavana AB; POSUŠJE – Viva Caffe, Lounge Bar i Caffe Tropicana; RAKITNO – Restoran grill Mašić; BLIDINJE – Restoran Staza; ŠIROKI BRIJEG: Hotel i gradska kavana Park, Caffeteria Benedict, Dom „Marija-naša nada“.

 

Dom Marija naša nada pohađaju djeca iz Gruda, Širokog Brijega, Posušja i Ljubuškog. Ustanova pomaže djeci koja imaju sljedeće poteškoće u razvoju: Cerebralna paraliza, Sy West, Duševna zaostalost, Sy Rubinstein, Sy Down, Sy Ring, Epilepsija, Sy Williams Beuren.

Ambulantni tretman u Domu „Marija-naša nada“ trenutno se pruža:
-za 96 djece(beba) u dobi do 12 mjeseci s neurorazvojnim poteškoćama,
-za 57 djece u dobi od 1-14 godina s kombiniranim poteškoćama u razvoju ,
Dnevni tretman u Domu „Marija-naša nada“ trenutno se pruža:
-za 25 djece u dobi od 4-18 sa poteškoćama u razvoju
-za 12 mlađih odraslih osoba starosti od 18-30 godina.

Odrecimo se nekoliko maraka, kupimo ulaznice i darujmo dva sata svog vremena u dvorani Bili Brig našim malim junacima. Pomozimo da i ova djeca, kojih će većina biti na utakmici i njihove obitelji osjete da nisu sami i da im damo snagu i energiju u njihovoj teškoj cjeloživotnoj utakmici, poručili su iz HŽRK Grude.

Grude, 5. veljače u 14 sati – sportska dvorana Bili Brig. Budite i vi dio velikog srca u akciji Sa srcem i rukometašicama za Dom „Marija naša nada“.

Uživajte u dobrom rukometu čineći dobro. Pozovite prijatelje, pokažimo još jednom veliko humano hercegovačko srce i darujmo nadu Domu.

grude-online.info

3 komentara

 1. Ajmo ljudi svi na utakmicu.

  Like(7)Dislike(0)
 2. Ako se ne zeli ici na na utakmicu onda barem kupiti koju ulaznicu.

  Like(7)Dislike(0)
 3. Ajmo Gruđani , ovdje triba pomoć!
  Bravo za organizatora
  Bože olakšaj život malim anđelima i njihovim roditeljima a djelatnicima Marije Naša Nada neka dragi Bog plati i nagradi ih za svaku lijepu riječ i djelo prema ovim malim anđelima.

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.