NAJAVA: Uskrsni vikend u grudskim kafićima

Pred nama je Uskrsni vikend, a grudski kafići su za svoje posjetitelje pripremili bogat i raznovrstan program, te vas pozivaju da se s njima zabavite narednih dana.

U subotu 15. travnja 2017. godine glazba uživo vas očekuje u caffe baru Bellami. Goste će zabavljati grupa Adria, dok će u caffe baru Vanilla nastupiti Mokarski tamburaši. U caffe baru Jimmy Woo za odličnu atmosferu bit će zadužen DJ GlishOni.

Na blagdan Uskrsa, u nedjelju 16. travnja, DJ Scylla nastupa u caffe baru Jimmy Woo, a istu večer i Bellami je organizirao party uz DJ-a.

U caffe baru Polo u Gorici posjetitelje će zabavlati DJ Nina, a u kavani AB u Drinovci organizirana je glazba uživo uz Josipa Bilaća.

Želimo Vam dobru zabavu i ugodan provod…

11 komentara

 1. Bolesno.
  Pa i na Uskrs?

  Like(15)Dislike(3)
 2. A steta sve ce to doc opet u Posusku dascaru ?

  Like(5)Dislike(4)
 3. Pa kaka vas sram nije takve idiotarije pisati. Kakve veze ima Uskrs s Dj-evima i sličnima. I ćaću bi svog prodali za lovu,te gazde kafića a vi im asistirate u tomu.

  Like(3)Dislike(1)
 4. Uskrs je najveseliji katolicki blagdan

  Like(1)Dislike(0)
 5. Kakve sve gluposti ovaj portal objavljuje!

  Like(1)Dislike(0)
 6. Sve ok. Najbolje da mladarija side kuci sa bakon i dedom. Uskrs je otic na svetu Misu ručat sa obitelji i navečer gas. Vlasnici kafica dobri ste sto niste doveli nikoga sa “ISTOKA” da se krevelji po Grudama

  Like(1)Dislike(4)
 7. Sram vas bilo da jedan dan nebi bili zatvoreni,dabogda nista ne zaradili,ko neki vam kafici,u koje dolaze balavci koi se oblivaju.

  Like(1)Dislike(0)
 8. Na sta smo i mi spali 100%-tno krscansko mjesto i na Uskrs ovake stvari se organiziraju.

  Like(4)Dislike(0)
 9. Netko sa “istoka” je skup za dovesti a naši seljaci se zadovoljavaju i sa disko džokejima pa zašto i bi. Ugl dovedeš DJ Anonimusa za 50€ za Winamp performance i udariš ekipu zvati na “organizirani party”.

  U malim učmalim sredinama se obično pronađe dikoji entuzijast pa štogod organizira al u Gr nikako.

  Šta nam govori?

  Like(1)Dislike(0)
 10. Sinoc sam(na Veliki petak) prolazeci autom kroz grad na svoje uši čula do daske navijenu cajku u novo otvorenoj birtiji kraj grila Rade,,neznam vlasnika,osoblje,ni goste koji su sjedili tamo,samo mi je doslo da se rasplacem od tuge…sve sto sam mogla reci je :oprosti im Boze,neznaju sta rade!Dobar je nas Bog doista,predobar,i premilostiv kad nam sve oprasta…

  Like(1)Dislike(0)
 11. DRAGI LJUDI, NEKA NEMA PLJAČKE, UBOJSTAVA, STRADANJA SA AUTIMA, DIVLJANJA PO CESTI, A ZA SVE OSTALO JE LAKO. MNOGI LJUDI SHVAĆAJU NEKE STVARI DRUKČIJE, NPR. ZAŠTO JE OVO OVAKO, OVO ONAKO…, A NE SHVAĆAJU DA JE NAJVEĆE ZLO KADA SE DOGODI UDES, UBOJSTVO, ČOVJEK POGINE I VIŠE POVRATA NEMA !
  ZATO SE NE ZAMARAJTE GLUPOSTIMA. KAFANE SU UVIJEK BILE OTVORENE, CAJKE PJEVALE, NAROD KAFANE OBILAZIO.
  NASTOJTE SE ZABAVLJATI, ALI NE KONZUMIRATI ALKOHOL. MENI JE 38 GODINA, I OTIŠAO SAM SKROZ NAOPAKO U ŽIVITU – NE PIJEM, I KADA SAM U DRUŠTVU VANI – NE PIJEM, I KADA SAM U SVATOVIMA – NE PIJEM. DA BI SE BELAJ DESIO, DOVOLJNO JE NE NASPAVAN DA SJEDNEM ZA VOLAN, ZATO ČESTO I IZ SVATOVA IDEM RADNIJE OD OSTALIH DOK MOGU VOZITI I NE BRIGA ME TKO ĆE MI ŠTA REĆI…
  SRETAN VAM USKRS, I PROVEDITE GA NAJBOLJE ŠTO ZNATE, BEZ ALKOHOLA I NASPAVANI. POZDRAV IZ GRUDA, IVAN.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.