Najavljen početak radova u OŠ Gorica

U utorak, 22. ožujka 2016. održana je proširena sjednica vijeća Mjesne zajednice Gorica. Osim vijećnika nazočili su: načelnik Ljubo Grizelj; predsjednik OV Draženko Vranješ; ravnateljica Osnovne škole Suzana Pešorda; Ante Galić Đonica izvođač radova; Ivan Bušić Ićo, član Općinskog vijeća; Velimir Bušić, član Županijske skupštine i Srećko Mikulić, šef odjela društvenih djelatnosti općine Grude.

Osnovni razlog organiziranja ovog sastanka jest početak projekta uređenja višenamjenske dvorane u neuređenom dijelu školske zgrade koji je nekada bio i Dom kulture a koja će najviše koristiti učenicima škole ali i svim drugim zainteresiranima u lokalnoj zajednici oko čega postoji potpuna sinergija između škole i Mjesne zajednice.

image

Ravnateljica škole Suzana Pešorda zahvalila se svima na velikoj podršci u radu škole i istaknula nastavak uspješne suradnje, jer samo zajedno se mogu ostvariti dobri rezultati.

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj predložio je projekt uređenja ove dvorane. Kratko se osvrnuo na projekte koji su u proteklom razdoblju odrađeni u školama općine Grude. Sami projekt trebao bi se raditi u tri faze, za što postoji sva potrebita projektna dokumentacija. Ukupna vrijednost projekta trebala bi biti oko 100.000,00 KM.

U raspravi su još diskutirali Velimir Bušić i Ivan Bušić Ićo koji su također pozdravili najavljeni početak radova.

Već postoje određene najave doniranja potrebne opreme za dvoranu. Nakon kratke rasprave, u kojoj su svi koji su govorili izrazili zadovoljstvo radovima koji slijede, sastanak je završen. Zajednička je konstatacija kako treba nastaviti razgovarati o svim problemima u MZ kako bi se došlo do optimalnih rješenja za njene stanovnike.

gorica-online.com

9 komentara

 1. Boze moj lopova na jednom mjestu,kolko ce oprat para od ove radnje

  Like(3)Dislike(1)
 2. Opet opcinske starješine podrzavaju rad na crno. Zasto nije raspisan natječaj i radovi dodjeljeni izvođačima koji su uredno registrirani i uredno uplacuju doprinose, i koji ce sve crno na bijelo na racunu prikazati koliko je sto kostalo nego ovako odokativno ce biti naplacivano, a zna se naravno u ciju korist.

  Like(2)Dislike(4)
 3. Ljubo i vranjesko ,lopova dva di vam je boco na sastanku,vodi ga od kuce

  Like(0)Dislike(1)
 4. Brzo će izbori pa najavljuju radove.Ovo je samo reklama.

  Like(0)Dislike(1)
 5. Kakvi papiri kad se sve moze bez papira,bez natjecaja,tako nasa opcina radi ,oni sto su radili posteno nema ih pokoj im dusi,nismo znali kakvi su dok ih nismo izgubili

  Like(0)Dislike(0)
 6. đonica je čestitt i pošten čovik ,,a za ostale neznam al u biti svem neke se nešta radi

  Like(0)Dislike(0)
 7. sve pohvale samo šta je sa dvoranom u tihaljini kad je ona na redu

  Like(1)Dislike(0)
 8. Svasta ovdje nije prica o donici i drugima vec o vama opcinskim lopovima,sto sve mutite ,opcina bi trebala raspisat natjecaj za sve radove ali ne tako se nemoze smrsit nista.

  Like(0)Dislike(0)
 9. Doslo vrime da se u gorici nesto uradi ,boze sacuvaj kriminiala,velo i ico,dikan i vranjesko druga cetri ,samo mi nije jasno sto taj olos sjupa radi ,a kao druge su opcije,ne ini to rade za dobrobit sela malo sutra,molio bi dikane nemas vise sta uredit oko kuce ostavi nesto novaca i drugima

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.