Najtraženiji fitness model i online trener današnjice dolazi u Međugorje

Lazar Angelo, najtraženiji fitness model i online trener današnjice dolazi u BiH kao veleposlanik, specijalni gost i zaštitno lice prvog međunarodnog sajma sporta, fitnessa i zdravlja u regiji – ADRIA FIT, koji će se održati 1. i 2. travnja u kompleksu Etno sela Herceg u Međugorju.

Sajam će uz veliki broj izlagača posjetiteljima ponuditi i bogat dvodnevni program. U sklopu sajma bit će održana dva natjecanja – treće prvenstvo jugoistočne Europe u Fitnessu “BALKAN 2017.” i Međunarodni kup ADRIA CLASSIC s bogatim fondom novčanih nagrada na kojem će nastupiti veliki broj natjecatelja iz svih krajeva svijeta.

Također, u sklopu sajma biti će održan dugo očekivani ekskluzivni seminar “Meet Lazar” i Međunarodna konferencija ADRIA FIT – “Sport, fitness, zdravlje” na kojoj će predavanja održati renomirana imena regije dr. sc. Tomislav Madžar, Igor Čerenšek, Tomislav Cvitanušić, dr. Josip Zekić, Ana Kotzmuth i Dijana Ivanišević.

“Sajam ADRIA FIT je najveći projekt ove vrste u regiji i biti će organiziran po uzoru na vodeće svjetske sajmove kao što su FIBO i BODYPOWER.

Za mjesto održavanja prvog sajma odabrali smo Međugorje upravo zbog bliske udaljenosti zračnih luka i zbog same povezanosti s Mostarom, Sarajevom, Dubrovnikom i Splitom.

Iz ovih gradova u suradnji s fitness centrima i sportskim klubovima imati ćemo organiziran prijevoz autobusima za mlade koji budu imali želju posjetiti sajam, prisustvovati bogatim sadržajima i upoznati Lazara. Na sajmu očekujemo preko 30 000 posjetitelja iz cijele regije, priopćili su organizatori.

”Svi uključeni u organizaciju sličnih događaja u svijetu znaju koliko je prije svega teško, a onda i financijski zahtjevno dovesti ovu zvijezdu, koja upravo zbog svojih pažljivo biranih gostovanja izaziva tako veliki interes među medijima i znatiželju među svima koji prakticiraju i promoviraju vježbanje i zdrav način života.

Ponosni smo da se možemo pohvaliti da ćemo upravo mi biti prvi u regiji koji su u tome uspjeli. Plan nam je izrasti u nezaobilazno mjesto na karti svjetskih sajmova sporta, fitnessa i zdravlja”, izjavio je direktor sajma Adis Jakić te dodao kako je specijalni partner sajma Olimpijski odbor Bosne i Hercegovine koji je prvi prepoznao veličinu i važnost jednog ovakvog projekta.

9 komentara

 1. Pajdo jesi gadan

  Like(5)Dislike(1)
 2. Lazare oplodi meee

  Like(3)Dislike(3)
 3. Red, rad, disciplina i steroJidi 😀

  Like(3)Dislike(1)
 4. nikad on neće znati kako je dobro pojist kilo pečenog i popit dvi litre pive…

  E moj Lazare, jedan život imaš i ti ga utucaš sa tim kivijem, limunom, ananasom…

  Like(12)Dislike(4)
 5. Najbolje da je od ananasa narasta ovoliki. Jede on bolje i kvalitetnije nego bilo tko od nas.

  Like(8)Dislike(1)
 6. Grdno se varaš ako misliš da jede bolje i kvalitetnije.

  ovoliki je od steroida i teretane, a budi siguran da nije pojeo ništa mrsno odavno…

  Like(1)Dislike(6)
 7. E da mi ga je u sake bilo pa da vidi sta je sirova snaga

  Like(0)Dislike(4)
 8. Degenerik

  Like(1)Dislike(3)
 9. Koje seljačine bože moj!! Slanina i janjetina sastavni dio zivota, da zaboravio sam i piva !

  Like(2)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.