Nakon prozivki Borjanina nevjesta donirala donirani novac

Udruga ‘Hrvatska žena’ iz Livna, koja se našla na udaru zbog 100.000 KM koje je dobila od države jer je predsjednica u rodbinskim vezama s dužnosnicom HDZ-a BiH Borjanom Krišto, donirala je donirani novac.

Naime, dugogodišnja predsjednica Udruge Hrvatska žena Livno Tihana Krželj, koja je zastupnica HDZ-a BiH u Skupštini Herceg-bosanske županije i članica Žena HDZ-a BiH, nevjesta je Borjane Krišto, a udruga se našla na udaru jer je samo prošle godine inkasirala 100 tisuća maraka od Vijeća ministara.

Novac je, kako su objavili pojedini mediji, Udruga dobivala redovito i dok je Krišto bila predsjednica FBiH.

No, kako je, nakon medijskih napisa o doniranom novcu, priopćeno iz Župnog ureda Livno, Udruga Hrvatska žena donirala je 100.000 maraka za obnovu crkve u Livnu.

”Ovo je dobar primjer da svatko u svom djelovanju može učiniti nešto više za zajedničko dobro i na korist svih nas. U vrijeme najvećih kriza, nastajala su najveća djela. U ovo vrijeme krize uspjeli smo potpuno izgraditi i urediti crkvu u Guberu na ponos i radost mještana i svih nas. To je najbolji odgovor na krizu. Pozitivno htijenje i lijepa riječ dovoljni su da nas kao zajednicu učine hrabrima i snažnima kako bismo ostali časni i ponosni svjedoci svoga vremena”, naveo je župni ured.

5 komentara

 1. Neznam koji su lopovi veci vjece ministara ,ovi iz hdz ili iz crkve ,zna odakle novci i za gradnju crkve koristi koje lopovske fukare

  Like(4)Dislike(1)
 2. HDZ postujem
  To je tudman stvorijo al unjemu aada su lopov do lopova al su legalni jer smo ih mi izabrali.
  Moj grjeh
  Nukad vise miji 10 glasova i jos mnogo ba kojw mognem uticat
  Budala aam bijo 25 godina vise ne

  Like(3)Dislike(0)
 3. Jednom budala, uvjek budala.

  Like(2)Dislike(1)
 4. i sta sad,crkva pristala na pranje novca i gospoja postena ili sta li misli. To treba optuzit za financijske malverzacije i u bajbuk malo.

  Like(2)Dislike(0)
 5. Interesantno!!! Crkva primla nelegalno stečeni novac. Župniče Njegova kuća se ne gradi na sirotinjskim suzama!! Borjana zar si toliko moralno spala da si uvjerena da i Boga možeš podmititi? “Bogobojazni, skromni, pošteni, moralni, obrazovani, socijalno osjetljivi, domoljubi, vođe sa kojima se narod diči”, a ustvari sotonske sluge i varalice i zato pod navodnim znacima. Da SOTONA! Sotona se odavno nametnula poštenim ljudima koji su ispočetka pristupili HDZ-u, a za ove današnje važi “Poznati će te ih po djelima njihovim”.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.