Nakon Širokoga Brijega, i u Posušju zatečeni imigranti

U trećem navratu u samo tjedan dana zatečena je ‘besciljna’ skupina turskih državljana u zapadnoj Hercegovini, koji su navjerojatnije tražili načina kako iz BiH prijeći u Hrvatsku. Dvije skupine ranije su zaustavljene u Širokom Brijegu, a treća u nedjelju navečer u Posušju, doznaje Pogled.ba.

Nakon dojave građana o sumnjivim osobama, policajci i inspektori Odjela za strance BiH zatekli su ih na parkingu tzv. južne posuške zaobilaznice, a radilo se o pet muškaraca, jednoj ženi i troje djece.

Kod sebe su imali vize za Bugarsku pa su, nakon informativnoga razgovora, pušteni da se slobodno kreću teritorijem BiH, na što imaju zakonsko pravo. No, tako je, prema svemu sudeći, na vrijeme spriječen još jedan naum o ilegalnom prelasku granice.

9 komentara

 1. Ma došli ljudi svatove pravit u Pošje hahahaha

  Like(5)Dislike(0)
 2. Dobro su uspjeli uhvatit ljude koji ne bjeze, bas su sposobni! Nisu se znali sporazumit sa njima pa su zato pustili na slobodu!

  Like(5)Dislike(0)
 3. Sad će njih naša milicija preko granice uzet par stotina eura hehe

  Like(1)Dislike(0)
 4. Pa dosli Turci na svoje.
  Sto ste zaboravili kakva I cija je to federacija,nu nu neka
  probaju u s.republiku bilo bi batinjanja.

  Like(1)Dislike(0)
 5. Čuli za cmilje traze posla a niko nezna prevest na rvacki.

  Like(1)Dislike(0)
 6. Ja sam ima pola sara trojicu vidio u grudama u pekari,neznam kakvo je to cudo pa na portal se stavlja,koda su slonovi. Iz sirije su jedan prica tecno engleski,nisu bez love,cisti ugladjeni,pitaju kko i kuda mogu najlakse prijeci drzavnu granicu. Kad sam ih pitao sta im se svidja kod nas,kratko su prokomentirali,da je puno kamera postavljeno,da policija nezna nijedan strani jezik,i da je hrana preslana,je i to kako nismo u stanju zaobilaznicu rjesiti ovu juznu.

  Like(5)Dislike(0)
 7. Javili su se,presli su drzavnu granicu,kad sam ih pitao jeli bilo problema,rekli su nikakvih,nalaksa granica od sirije dovde. Sve suplje i moze se pjevajuci prijeci.

  Like(1)Dislike(0)
 8. Hahaha jadniti smo pokrast ce nas i uzet nam sav posa. Hahaha

  Like(0)Dislike(0)
 9. Kod koga su dosli u Posusje mora da imaju gori rodbine.

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.