Naša TV predstavila program i svoja lica

Program Naše TV krenut će 14. ožujka u 17.30 sati, objavljeno je na press konferenciji održanoj u srijedu u prostorijama televizije na Bišću polju u Mostaru.

Na press konferenciji govorila je glavna i odgovorna urednica Hloverka Novak Srzić, direktorica Željka Kvesić te izvršni direktor Ivan Cigić.

Predstavljeni su novinari i voditeljice Naše TV, koju je sa skoro milijun maraka kapitala osnovalo 55 hercegovačkih gospodarstvenika. Program Naše TV moći ćete gledati putem kablovskih operatera Home TV i Telemach, a živog programa bit će tri sata dnevno.

Svakodnevno će biti emitirana emisija ”Dobar dan Hercegovine” kao i informativni dnevnik, a svake subote navečer bit će emisija glazbeno-zabavnog karaktera, a sve će biti rađeno u vlastitoj produkciji Naše TV.

Iz Naše TV najavili su da će pokrivati sve događaje u Hercegovini, a isto tako objavili su i da su dogovorili suradnju s njemačkim DW.

image

image

image

image

Uskoro opširnije. . .

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

7 komentara

 1. Bezobrazluk, znaci ako ne platis 40km za homeTv, ne mozes pratit hercegovacku tv. Jeftinija bi nam bila ftv

  Like(5)Dislike(4)
 2. Neka im je tata gleda,jaka tv sa tri sata dnevno ako platis homtv!

  Like(3)Dislike(4)
 3. ovakvi sto se I miglo ocekivati! narod se nadao konacno programu na hrvatskom jeziku a oni naprave jedva tri sata programa uz visoku pretplatu home tv.a u ta tri sata ce sigurno biti gomila reklama za te poduzetnike koji su kao donatiri novca…ovo je sramotno

  Like(6)Dislike(3)
 4. Ma tuga od televizije, to nece niko ziv gledati osim djuturuma koji ne znaju sta ce od sebe

  Like(2)Dislike(3)
 5. drinovacko brdo

  dobra iskusna ekipa..bit ce to odlicno 100%

  Like(3)Dislike(1)
 6. Hajd bgt hoce mene itko pogurati zato sto sam Hrvat,dosta vise ovih cjepidlaka.Gdje god dodes sigurna su samo dva glagola….platiti i umrijeti.

  Like(2)Dislike(2)
 7. Odlična ekipa ,svaka čast .
  Želimo vam sve najbolje
  Sretno

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.