NEMA VIŠE RUČNIKA NA PLAŽAMA Pogledajte pogledajte kako su Breljani riješili problem “rezervacije”

NAČELNIK Brela, Stipe Ursić, objavio je na svojem Facebook profilu kako je krenuo u borbu s problemom “rezervacije” plaže ručnicima.

Napisao je kako su u općini odlučili stati na kraj tom problemu te kako na svakoj plaži stoji zabrana ostavljanja ručnika bez nadzora od 22 sata navečer do 8 sati ujutro. U objavi je podijelio i fotografije plaže s naznačenim vremenom kako bi se vidjelo da su u spomenutim satima maknuti svi ručnici koji su trebali poslužiti kao rezervacije.

Problem rezervacije plaže ručnicima

“Dragi Breljani, problem “rezervacije” plaže ručnicima, nešto je što postoji u svakoj općini na Jadranu i u zadnje vrijeme je aktualan u svim medijima. Tom problemu u našoj općini odlučili smo stati na kraj. Komunalna grupa postavila je 45 tabli duž cijele šetnice. Na svakoj plaži stoji zabrana ostavljanja ručnika bez nadzora i to u periodu od 22h navečer do 8h ujutro. Sve stvari bez nadzora kupe se svakodnevno. Rezultate te akcije možete pogledati na slikama ispod gdje je vidljiva i ura kad je snimljeno. Više nema niti jednog ručnika”, napisao je u svojoj objavi.

2 komentara

  1. Nece vam ubrzo biti nijedan rucnik ako za parking ostane 100 kn po danu… Da je bar 50,ali 100 je bas previse…

    Like(13)Dislike(0)
  2. I Sperac se okurazija

    Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.