Neobična čestitka iz Tomislavgrada: Kako općina ”kiti” ljepotice

Neovisni vijećnik Općinskog vijeća Tomislavgrad Ivica Kelava, uputio je neobičnu uskršnju čestitku svojim sugrađanima, osvrnuvši se na trošenje općinskog novca.

Upozorio je u pismu javnosti kako se Općina rasipa na neke manifestacije, dok se šuti o stvarnim problemima.

”Osvrno bih se na 29. sjednicu Općinskog vijeća i bahatost vladajućih te na odgovore na pitanja o problemima u općini Tomislavgrad i našim poduzećima, gdje je svaki dan sve gore i veći minusi”, piše keleva i navodi kako u Općini tvrde da Dom zdravlja, koji je u sve lošijem stanju, nije u općinskoj nadležnosti.

”Kao da su iz nekog drugog grada, a hoće li biti kad dođu izbori, vidjet ćemo. Radnicima kasne plaće i zamislite rade u Domu zdravlja a nemaju uplaćenu zdravstvenu zaštitu već godinu dana i nitko nije kriv. Ne znam gdje ovo vodi. Pa tek priča kako nema iseljavanja i da se brinu o opstanku ljudi. Mo’š misliti, možda stranački ljudi i rodbine. Šta vi građani kažete o ovome? – I konačno dignimo svoj glas protiv ove tiranije!”, piše Kelava, koji navodi kako je ogorčen trošenjem novaca građana iz proračuna Općine gdje je lani izdvojeno 31.700 KM, a ove godine 35.000 KM, za izbor mis Hrvatice u narodnoj nošnji iz dijaspore.

Objavivši Izvješće o utrošku proračunskih sredstava za manifestaciju: Izbor za miss Hrvatice u narodnoj nošnji iz dijaspore, Kelava je poželi svojim sugrađanima sretan i blagoslovljen Uskrs.

bljesak.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.