Neobični rekordi: Pokušao ukrasti pet ‘dvica’ za jednu noć

Muškarac čiji su inicijali A.K. uhićen je nakon što je za noć ukrao ili pokušao ukrasti pet starih Golfova u Bijeljini, priopćeno je iz tamošnje Policijske uprave.

Vlasnik jednog starog Golfa prijavio je u jučer da je nepoznati muškarac kamenom razbio bočno staklo na njegovom automobilu koji je bio parkiran u Ulici Meše Selimovića.

Spriječio je krađu vozila, a policija je ustanovila da je počinitelj krivičnog djela A.K. koji je za manje od dva sata zaustavljen i uhićen u drugom ukradenom Golfu 2 koji je ukrao s parkinga u Bijeljini.

Operativnim radom na terenu policija je otkrila da je on iste noći pokušao ukrasti još dva automobila Golf 2 s parkinga u gradu, što je i priznao policiji tijekom kriminalističke obrade, navodi se u saopćenju.

Ovaj kradljivac starih golfova tijekom noći 12. na 13. rujna oštetio je i vrata na garaži u Ulici Meše Selimovića, te još jedan Golf po prijavi oštećenih osoba.

Zbog izvršenih krivičnih djela oštećenja tuđe stvari, teška krađa u pokušaju i teška krađa osumnjičeni je uhićen, a iz policije navode da je riječ o višestrukom povratniku u izvršenju krivičnih djela protiv imovine.

7 komentara

 1. A je zastario u znanju vrlo. Naucio otrat duju i to samo zna. Pomaka od 1990 nije nimale. Uci se cijeli zivot moj momak,pa dvicu baba zna otvorit i upalit.

  Like(1)Dislike(1)
 2. Takve ljude triba subvencirat i podrzat u poslu da ociste ovaj zastarjeli vozni park u BiH. Sve ispod 2 000 gp neka kradu

  Like(2)Dislike(1)
 3. Zekane glupane a okle pare za novije auto bem te u praznu glavu

  Like(4)Dislike(0)
 4. Ovo uopće nije vijest. Tek na kraju godine treba policija objaviti koliko je uspješno discipliniranih prijestupnika. Čak bi trebalo uvesti mogućnost izravnog pisanja naloga zatvorske kazne po uzoru na kazne za prometne prekršaje.

  Like(0)Dislike(0)
 5. Umjesto pet dvica, drugi put nek pokuša dvije petice…

  Like(2)Dislike(0)
 6. Da to auto nije za čistu 10 nebi ga ni krao. Kakav golf 5 Šta će gledat u njega i revat. Nit ga može odrzavat nit prodat za koliko on hoće nit rastavit u djelove kad je sve nova tehnika. A dvicu odvijac još par kljuceva u rastavljeno. Zna covik Šta valja 😀

  Like(1)Dislike(0)
 7. Za Ljubusanka, komentar je vrsta anagrama…
  Pet dvica, dvije petice.
  IQ low

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.