Nestala djevojčica iz Čitluka pronađena na ”brdu ukazanja”

U subotu u 12.25 sati timovi gorskih službi spašavanja pronašli su nestalu 10-godišnju djevojčicu J.Ž. koja je sinoć nestala nakon što je napustila obiteljsku kuću u selu Vionica u općini Čitluk.

Savez gorskih službi spašavanja u BiH (GSSuBiH) objavio je da je djevojčica pronađena u Međugorju na ”brdu ukazanja.”

”Djevojčica je u dobrom stanju, pomalo izgubljena i uznemirena te je predana u Dom zdravlja Čitluk na liječnički pregled.

”Preko 40 spašavatelja GSSuBiH je sudjelovalo u ovoj brzoj potrazi koja je završila, na svu sreću, pozitivnim nalazom djevojčice koja je noć provela vani, udaljivši se svjesno od svog doma, tražeći utjehu svom nezadovoljstvu i neslaganju sa okolinom,” objavio je GSSuBiH na službenoj web stranici.

Obavljen je medicinski pregled, te daljnju brigu preuzima Policija i Tužiteljstvo.

Podsjećamo, djevojčica je nestala u petak navečer oko 20.30 sati kada se iz obiteljske kuće udaljila prema obližnjem brdu kako bi otišla po koze. No, djevojčice se tada izgubio svaki trag te su za njom od sinoć tragali policijski pripadnici PU Čitluk i mještani. U kasnim noćnim satima u potragu je krenuo i HGSS Čitluk sa 16 spašavatelja, a pridružio im se tim HGSS Mostar, sa sedam spašavatelja i dva potražna tima sa psima. Tijekom subote u potragu su se uključili i spasioci iz Širokog Brijega, Posušja i Jablanice.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  1. nema gruđana nigdi

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.