Nevjerojatni Marko Bošnjak pobjednik glazbenog natjecanja Pinkove zvjezdice (VIDEO)

Pobjednik druge sezone Pinkovih zvjezdica, najpopularnijeg dječjeg glazbenog natjecanja u regiji je Marko Bošnjak. On je za sam kraj i završnu pobjedu otpjevao pjesmu ”Što te nema”.

”Sad je napokon kraj, ovo je sedamnaesti naš dolazak u Beograd, a on je broj sedamnaest. Možda to nešto znači. Žao mi je što je sada kraj, nedostajat će nam sve ovo” rekla je Markova mama.

Kroz ovo natjecanje, Marko je pokazao izvanredan talent, a nerijetko je svojim nastupima izazivao suze članovima stručnog žirija.

Marka smo svi zavoljeli zbog njegovog sjajnog glasa, ali i šarma koji posjeduje. Pokazao se kao sjajan imitator, a pred njim je sigurno blistava karijera, poručili su s Pink televizije.

Desetoro odličnih malih pjevača borilo se u završnoj večeri za prvo mjesto. Natjecali su se Irnes Divjan, Antonia Gigovska, Žarko Pribaković, Martija Stanojković, Marko Bošnjak, Eva Manić, Uroš Stanković, Indira Beriša, Toma Milovanović i Darija Vračević.

U finalu je o pobjedniku svojim glasovima odlučivala publika.

Marko je mnogima, od početka druge sezone ”Pinkovih zvjezdica” na TV Pink, favorit i omiljeni natjecatelj, a u finalu je, osim sjajnog pjevanja, još jednom pokazao i da je – izvanredan imitator. Marko je oponašao člana žirija – Saleta iz ”Tropiko benda”. Još jednom je sve oduševio jer je ”skinuo” i njegove pokrete, mimiku…

Bljesak.info

3 komentara

 1. OBOZAVATELJICA

  Zasluzeno!!!!!!!Bravo Marko

  Like(2)Dislike(0)
 2. Bravo Marko…

  Like(1)Dislike(0)
 3. Najbolji!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.