‘Ni psi ne mogu pomoći’: Miru iz Zagvozda traže već 4 dana

Već četvrti dan traje potraga za muškarcem čiji je nestanak primijećen u četvrtak ujutro. Četrdeset petogodišnji Miro Mušura iz Zagvozda udaljio se iz svoje obiteljske kuće toga jutra i od tada mu se gubi svaki trag.

Miro je invalid, bez desne noge i nosi štake. Imao je na sebi smeđu majicu kratkih rukava, jaknu smeđe boje te smeđe hlače. Toga jutra posljednja ga je vidjela majka. Kada se ustala oko 7 sati Miro je bio vani, a kako je inače imao običaj prošetati u blizini kuće i do sela Mušure udaljenog petstotinjak metara mislila je da je to njegov uobičajeni izlazak. Vidjevši nakon četrdesetak minuta da ga nema pošla ga je tražiti zajedno s drugim sinom.

Potrazi su se odmah priključili i sumještani, ali potraga na žalost nije dala rezultata. Nestanak su prijavili policiji koja se uključila u potragu zajedno sa vatrogascima i pripadnicima HGSS stanice Makarska i Imotski. Širi teren oko kuće, a potom gotovo područje cijelog Zagvozda i okolnih mjesta “češljali” su pretražitelji i pripadnici HGSS-a kojima su u pomoć pristigli pripadnici HGSS-a iz Splita i Šibenika sa psima tragačima. Miru se doslovno gubi svaki trag.

Ni psi ne mogu pomoći jer dođu, kako su nam rekli iz HGSS do jedne točke nedaleko od kuće i ne idu dalje. Ne isključuje se mogućnost da je Mira netko sjeo u automobil, stoga obitelj i ovim putem moli za pomoć i bilo kakvu informaciju.

Svi oni koji nešto znaju o nestalom Miru mole se da jave na broj 112, mobitel 091 721 0201 ili najbližoj policijskoj postaji.

24sata.hr

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.