Nightlife: Bogat program ovaj vikend u Grudama

Još je jedan vikend pred vratima. Još jedna prilika za izaći van i dobro se zabaviti. Kraj radnog tjedna idealan je za noćni provod i vrhunsku zabavu.

Niste mogli ne primijetiti plakate na vratima kafića, ili facebook eventi koji pozivaju sve vas na još jedno druženje, zabavu, ples i pjesmu.

Ovaj vikend organizirani su uistinu atraktivni i primamljivi partiji, kao što su Winter party, Jameson party, „Lejdiz najt“, hostese, nagrade, glazba uživo, pa čak i jedan rođendanski party.

Rezervirajte svoje mjesto, zaplešite i zapjevajte, jer ovoga vikenda očekuje vas odličan provod, dobre zabave neće nedostajati.

Idemo redom:

Četvrtak je rezerviran za caffe bar Cinema uz Winter party i DJ Rajku, a petak već tradicionalno za Jimmy Woo, Bellami.i Vanillu

U caffe baru Jimmy Woo organiziran je Jameson party. Brojnim hitovima zabavljat će vas DJ Kicho, a ovog put dočekuju vas atraktivne hostese i nagrade za sve goste.

Bellami nakon kratke pauze nastavlja s pripremanjem partija. U petak slavi svoj rođendan, a za dobar provod i dobru atmosferu pobrinut će se Resident DJ.

Caffe bar Vanilla za svoje goste priprema ugodno druženje. Očekuje vas određeno piće po nižim cijenama, a na programu je „Lejdiz najt“ – dođi bit vesela žena čak i ako si muško 😉 – poručuju iz Vanille.

Vanilla i ove subote nastavlja s glazbom uživo. Ovaj put sve goste zabavljat će Tamburaški sastav Mediteran.

Bez obzira na koju se varijantu odlučite ovaj vikend, „zaružite li do jutra“ ili jednostavno ostanete u krevetu uz dobar film, mi Vam želimo dobru zabavu i ugodan provod.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.