Nije bio dovoljno dobar: Mama vratila rođendanski poklon svoje kćeri

Kada je prije nekoliko dana na društvenim mrežama jedna majka iz Hrvatske podijelila svoje iskustvo vezanu za kupnju rođendanskog poklona, mnogi nisu mogli vjerovati da se takve stvari uopće događaju.

Naime, njezina sedmogodišnja kćer Zara je bila pozvana na rođendan kolegice iz razreda, a kao poklon joj je odnijela bon za H&M u iznosu od 200 kuna i leksikon.

Međutim, mami slavljenice se to nikako nije svidjelo pa je poklon vratila, uz poruku kako ona nikad u životu nije ušla u dućan poput H&M-a te da im ne treba takav poklon.

Napisala je i kako je njena kćer očekivala dvorac princeze Else te da je unaprijed odredila tko će joj što kupiti.

S obzirom da takav dvorac košta oko 700 kuna, Zara nije niti rekla mami da ga kupi, već je odnijela bon i leksikon.

Majka koja nije očekivala ovakvu reakciju, cijeli razgovor je objavila na Facebooku, a prepiska se munjevitom brzinom proširila društvenom mrežom.

Cijela ova priča je sada dobila i nastavak jer je majka slavljenice kasnije vratila i leksikon, piše RTL.

Komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy je na svom Facebooku napisala kako joj se javila majka djevojčice Zare i to joj rekla.

“Javila mi se mama Zare kojoj je vraćen H&M bon koji je poklonila za rođendan. Zari je vraćen i leksikon i tužna je. Zamisli to, curica u drugom razredu mora biti tužna jer ‘poklon nije bio dovoljno dobar’. Danas idem Zari kupiti novi leksikon i onda idem po kućama – Zara voli Maju Šuput, voli Grašu, Ninu Badrić… i SVI će joj ispunit njen novi leksikon (nadam se :)). Zato jer je Zara kul, zato jer su leksikoni kul, i zato što vraćanje poklona nije kul”, napisala je Andrea.

Nadamo se da će se Zara nakon toga osjećati barem malo bolje.

9 komentara

 1. Kakav dvorac od 700 kn.na lijecenje pod hitno

  Like(6)Dislike(0)
 2. Boze moj,sramote.pa sta je ovo danas,niko nista ne cjeni.kakav god da je poklon bitno je da je od srca.pa makar to bila i zvaka.pa sta ta zena uci svoju djecu.sto je najgore to povrijedi djecu a ne odrasle.ta pod hitno na lijecenje.

  Like(7)Dislike(0)
 3. Eee ja bi lipo otisla kupit taj dvorac od 700kn pa bi lipo dosla toj majci koja tako djecu uci odgoju pa bi joj ga 700 puta uglavu lupila da dodje pameti ooo bolesni ljudi na ovoj zemlji!!!

  Like(5)Dislike(3)
 4. To je Bože sačuvaj!!!

  Like(2)Dislike(0)
 5. Odrasla osoba treba biti primjer djetetu, ova “majka” ce svoje djete nauciti da vrijedi samo materijalno, ostat ce “zakinuta” za ono najljepse iz djetinstva zagrljaj, ljubav i iskreno prijateljstvo. Jako zalosno.

  Like(3)Dislike(0)
 6. kud ide ovaj svjet? Bože spasi nas!

  Like(4)Dislike(0)
 7. MAMA FRUSTRIRANA

  Like(0)Dislike(0)
 8. Mama sama umisljena sama sobom misleci da zivi u tom dvorcu .Cista sramota .Oprosti im Gospodine jer neznaju sto cine.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.