Njemačka tvrtka traži 500 radnika iz BiH i Hrvatske

Njemačka tvrtka [email protected], koja pomaže pri zapošljavanju različitih kadrova u Njemačkoj, planira do kraja iduće godine posredovati u zapošljavanju 500 osoba s područja BiH i Hrvatske.

Pored, već objavljenih oglasa u kojima se traže mesari, kuhari, medicinsko osoblje, tehničari i liječnici, uskoro se predviđa potražnja i za dodatnim zanimanjima.

Zainteresiranima za usluge spomenute tvrtke omogućeno je da izaberu bilo koji grad u Njemačkoj gdje bi voljeli raditi, a ono što je posebno jeste da je radnicima prvi mjesec osiguran smještaj, dok sljedeća dva imaju subvenciju na stan.

– Tvrtka osposobljava djelatnika u pronalasku vlastitog stana, četvrti mjesec boravka u Njemačkoj – ističe Ivana Prskalo, konzultantica spomenute tvrtke za BiH i Hrvatsku.

Napominje kako tvrtka u posredovanju za zapošljavanje radi već 17 godina te da pod vodstvom Mile Vrljića ostvaruje brojne poslovne uspjehe.

Ono što zainteresirani za posao u Njemačkoj trebaju imati jeste hrvatske dokumente, traženo zvanje i eventualno poznavanje jezika, ovisno o poslu koji se nudi.

–     Ako imaju struku koja nam je potrebna, želju za stabilnim radnim odnosom, redovnim primanjima i mogućnošću napredovanja, zainteresirane osobe samo trebaju mene kontaktirati a moja je zadaća da im dobar dio oko prijave posla olakšam – kaže Prskalo, dodajući da pri dolasku Njemačku predstavnici tvrtke sređuje sve papire i dovode radnika do poslodavca.

– U vrijeme kad možemo naići na razne prevare i pokušaje iznuđivanja novca za usluge posredovanja, možda nerealno zvuči, ali mi smo zaista samo vaša vrata koja vas vode u posao koji želite. Bez bilo kakvih naknada – ističe Ivana Prskalo, konzultantica  tvrtke [email protected] za BiH i Hrvatsku.

Više o samoj tvrtki može se pronaći na službenoj web stranici www.4u-at-work.de, ili se informacije mogu dobiti putem maila [email protected], odnosno na telefon + 387 63 945 619

 

5 komentara

 1. Sad neznam, jeli ovo pozitivna ili negativna vijest?

  Like(3)Dislike(0)
 2. Plaćeni oglas bez bitnih informacija.

  Koliku proviziju uzimaju?
  Ko isplaćuje plaću – firma za koju radiš ili ova agencija?

  Like(0)Dislike(0)
 3. obecanje ludo radovanje

  Like(2)Dislike(0)
 4. Ovo je firma posrednik koja ne zaradjuje na plodovima svog rada nego profitiraju samo preko tudjih ledja
  (Tvrtka parazit)

  Like(0)Dislike(0)
 5. Netto 1200 € za 180 radnih sati.
  A stan pod mostom.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.